Moszkva elárverezi Zelenszkij krími villáját

2023. október 11. 15:18

Az ingatlan eladásából befolyó összeget a katonai műveletben résztvevők és családjaik támogatására, valamint a Krím fejlesztésére fordítják.

2023. október 11. 15:18

Eladásra bocsátották Volodimir Zelenszkij ukrán elnök családjának a Krím déli partján fekvő Livadia faluban lévő villáját – közölte a RIA Novosztyival az orosz ingatlanügyi és földügyi kapcsolatok minisztériumának sajtószolgálata.

A korábban államosított luxusnyaralót nyílt árverésen bocsátják árverésre”

 – jegyezték meg a közleményben. A cikk szerint a ház piaci értéke 24,6 millió rubel, amely mai árfolyamon számolva megközelítőleg 87 millió forintot jelent. Az árverés elektronikus formában kerül megrendezésre, a részvételi jelentkezéseket október 26-ig fogadják, magát az árverést pedig 30-án tartják. 

Vlagyimir Konsztantyinov, a krími parlament elnöke a RIA Novosztyinak adott kommentárjában elmondta, hogy az ukrán oligarchák és politikusok összes államosított vagyonának eladásából befolyó összeget a katonai műveletben résztvevők és családjaik támogatására, valamint a köztársaság városainak és járásainak fejlesztésére fordítják.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képmetsző / Youtube

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. december 30. 09:50
A krími villa helyett van már neki Floridában, Egyiptomban és a Bahama-szigeten másik...
chief Bromden
2023. december 30. 09:47
Van másik. Miamiban?
Novicsok-5
2023. október 11. 15:44
Szégyen. A ruSSzki terroristák elárverezik a tisztességes, becsületes, kemény munkával megkeresett pénzből vett szerény kis házat. (irónia) Sebaj, külföldön van még bőven.
Csigorin
2023. október 11. 15:32
helyes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!