Gazember a családban

2024. április 30. 10:10

Igen. Ezek mind ilyenek. Ilyen az összes narcisztikus pszichopata.

2024. április 30. 10:10
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Photo by Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

»Az egész kormányt megbuktatom, ez lesz az évszázad válása, az ország botránya!« Induljunk el innen. Legyen ez a fix pont, amelynek nekitámaszkodva kifordítjuk soha nem létezett magabiztosságából ezt az erőszaktevő, ócska, gyáva, pszichopata gazembert. »Az egész kormányt megbuktatom, ez lesz az évszázad válása, az ország botránya!« – üvöltötte Magyar Péter a feleségének, aki nem bírta tovább ezt az állatot, és el akart menekülni a borzalomból. Nem bírta tovább, így eleve rendőri kísérettel ment haza, hogy összepakoljon és elmeneküljön, a gyerekeket biztonságos helyre vigye, és kilépjen a pokolból.

Itt az ideje, hogy mindenki belegondoljon egy pillanatra: micsoda alak az, akinek felesége menekülése közben az az első gondolata, hogy majd akkor megbuktatja az egész kormányt. Aki az ocsmány, agresszív, nyomorult, beteg lelkét, egész szorongó, undorító személyiségét egy kormánybuktatássá projektálja, pusztán abbéli meggyőződésétől, hamis tudatától vezérelve, hogy az egész teremtés van elrontva, és nem ő.

Igen. Ezek mind ilyenek. Ilyen az összes narcisztikus pszichopata, akár a falu végén ücsörög alkoholistaként a nyári konyhában, és ott veri össze az asszonyt, akár diplomával a zsebében ücsörög Felső-Budán, és kormánybuktatásról delirál.

»Közölte, az egész kormányt meg fogja buktatni, óriási botrányt fog csinálni. Fenyegetőzött, hogy azonnal felhívja az ismerőseit a médiában, kihívja az RTL Klub stábját, és a Face­bookon élőben közvetíti az eseményeket.

Kijelentette, hogy a ‘közvetítésben’ meg fogja alázni a feleségét és tönkreteszi a politikai karrier­jét. Takarodj! – kiáltotta később az intézkedő rendőrnek, aki közölte vele, hogy szolgálati kötelessége megóvni a miniszter életét, testi épségét és emberi méltóságát.«

Ez áll a rendőrségi jelentésben. Valamiért ezeket a részeket a HVG kifelejtette a cikkéből, és Dezső András sem tartotta fontosnak megosztani a közvéleménnyel.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. május 01. 17:33
Mit csodálkozunk MP "sikerén"? A teljesen fogalmatlan, összevissza handabandázó, futóbolond MZP is kapott 1,8 millió szavazatot! Nekik ez elég!
Töki
2024. május 01. 08:57
Nyugi Zsolti! Van olyan, hogy "kamra"! :)))))))
Kovács Ubul
2024. május 01. 08:51
Pl. testüregimotozó nagypapi.
mreinstand-2
2024. május 01. 06:40 Szerkesztve
Magyar Péter igazi fideszes. Ott nevelődött ki az összes, magát kiskirálynak képzelő orbánbáró-elit tag. De egyébként hajrá, minden pofon jó helyre megy. Az ellenzéket is beleértve. Ennek a vége pedig 4/5 2026-ban. MZP brutális égése lófasz lesz ehhez képest. Köszönöm istenem, hogy nem kell ott élnem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!