Jobbik: Hazaárulás Trianont ünnepelni

2013. június 01. 12:03

Novák Előd szerint a kormány hazaáruló gesztust tesz akkor, amikor a trianoni emléknap alkalmából ünnepi koncerteket és ünnepi beszédeket szervez június 4-ére.

2013. június 01. 12:03

Jobbik szerint hazaárulásnak tekinthető, ha valaki ünnepelni akarja a trianoni békeszerződés június 4-ei évfordulóját, márpedig a kormány az emléknap alkalmából ünnepi koncerteket és ünnepi beszédeket szervez – jelentette ki szombaton Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke

Úgy fogalmazott: a második Orbán-kormány „a Medgyessy-Nastase-koccintás” és a román nemzeti ünnepnek a budapesti Nemzeti Színházba tervezett ünneplésének szintjére süllyed, amikor hivatalosan ünnepnek határozza meg „a magyarság legnagyobb tragédiáját”.

Emlékeztetett arra, hogy a jövő héten az országban több helyszínen tartanak kormánypárti politikusok ünnepi beszédeket. Emellett Novák Előd szavai szerint  „a nemzeti összetartozás idióta dala” is azt mutatja – amely csak arról szól, hogy „milyen jó dolog egy barackfa alatt állni” – hogy a kormány vidám és boldog alkalomként tekint június 4-ére.
 

Összesen 337 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2013. június 02. 07:40
A lényeg az, hogy június 4-e ne legyen a Beletörődés Napja.
Bábeli békák
2013. június 02. 01:48
Seggfejpárt seggfejeknek. Lapozzunk.
IgazságosIzomViktor.
2013. június 01. 19:31
Hát az az új nemzeti dal tényleg valami borzalom.Makjdnem összekarmoltam magam amikor meghallgattam. Már többször gondolkoztam rajta hogy mi a csárdás gyíkfasznak kell nekünk egy mesterséges összetartozás dal.Majd erdélyben ,felvidéken,délvidéken is ezt fogják zengeni a magyarok,vagy mi...Nemzeti összetartozás dalunk már van.Egy csodálatos dal.Úgy hívják:Himnusz
kjkj945
2013. június 01. 18:53
"""mert a magyarok számára a legfontosabb a nemzeti konszenzus, nemzeti megegyezés hiányának felszámolása..""" +10
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!