Ha vannak, akkor mekkora kisebbség vagyunk?

2023. május 26. 20:44

Szóval egyedi leszakadásélmény az enyém, vagy vannak mások is, akik így érzik?

2023. május 26. 20:44
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nem szoktam ilyesmiket posztolni, mert nem vicces, és elég méltatlan, de csak én érzem úgy, hogy egy év alatt zuhant az életszínvonalam, és a legszarabb kaják is kurva drágák?

Mert el tudom képzelni, hogy csak én vagyok ezzel így, talán optikai csalódás, illetve alacsony jövedelem, de a lakosság nagy része ezt nem érzi, és a jövedelme a többségnek folyamatosan emelkedik, vagy hatalmas tartalékaik vannak az embereknek. Mert miközben magamon ugyan ezt érzem, azt látom, hogy a »magyarok« jól élnek: a vendéglők teli vannak, a vállalkozások pörögnek, az utak és parkolók ugyancsak teli vannak jó kocsikkal, a szálláshelyek elfogynak nyárra, és így tovább, és mindenki két pofára habzsol.

Szóval egyedi leszakadásélmény az enyém, vagy vannak mások is, akik így érzik? Ha vannak, akkor mekkora kisebbség vagyunk?”

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka.  Illusztráció.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arthemys
2023. május 28. 16:49
Meglátjuk. Mindenesetre nagyon pozitív volt azt olvasni múltkor, hogy végre a csapadékvíz-megtartás nagyobb prioritást élvez, s a tavalyiból okulva jobban odafigyelnek a vízmegtartásra. Reméljük a hibák felismerése és kiküszöbölése minden téren jellemző lesz!
csulak
2023. május 27. 19:30
menj az idiota bruszelitaknak panaszkodni, akik ezert az inflacoert IS hibasak !
NERbot
2023. május 27. 15:18
A háborúpárti Soros-Gyurcsány szankciós inflációval próbálja lepadlóztatni a magyarokat, de Orbán Viktor ársapkás rezsicsökkentése és a NER unortodox gazdasági sikere visszaverte a libernyák támadást! Nem is csoda, hogy messze földről ide járnak csodálni a magyar árakat és a választói lelkesedést.
Lakat1983
2023. május 27. 13:28
A te leszakadásélményed abból táplálkozik, hogy kurvára le vagy szakadva. Főleg szellemileg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!