Dühösen, a sírással küzdve reagált Joe Biden a legfrissebb vádakra (VIDEÓ)

2024. február 09. 14:25

„Hogy a pokolba merészeli ezt felhozni?” – reagált a fia halálával kapcsolatos kérdésre az elnök.

2024. február 09. 14:25

Joe Biden elnök határozottan visszautasította azt a feltételezést, hogy nehezen emlékezett volna arra, mikor halt meg fia, Beau, ahogyan azt Robert Hur különleges ügyész a csütörtökön nyilvánosságra hozott jelentésében állította – számolt be a CNN.

Hogy a pokolba merészeli ezt felhozni” 

– mondta a láthatóan dühös Biden csütörtök este a Fehér Ház diplomáciai fogadóterméből, ahol beszédet mondott, és ahol a különleges ügyésznek a titkos dokumentumok kezeléséről szóló jelentésével foglalkozott. „Őszintén szólva, amikor feltették nekem ezt a kérdést, azt gondoltam magamban, hogy nem volt semmi közük hozzá. 

Nincs szükségem arra, hogy bárki is emlékeztessen, mikor hunyt el” 

– tette hozzá Biden, aki láthatóan elérzékenyült, amikor egy általa viselt rózsafüzérre utalt, amely Beaué volt. „Minden emléknapon tartunk egy szertartást, amelyen barátai, családtagjai és azok az emberek vesznek részt, akik szerették őt. Nincs szükségem senkire nincs szükségem arra, hogy bárki is emlékeztessen arra, hogy mikor hunyt el” – fogalmazott az elnök.

A cikkben felidézik: Beau Biden, az iraki háború veteránja, aki Delaware állam főügyészeként szolgált, 2015-ben halt meg, miután agydaganattal küzdött.

Nyitókép: Képmetsző

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2024. február 09. 21:17
DÖGÖLJ MÁR MEG TE HULLADÉK SZAR 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
5m007h 0p3ra70r
2024. február 09. 19:05
Ki nem szarja le.
Daemon6666
2024. február 09. 18:49
Na, ez a tökéletes szellemi frissesség mintája! Jól láthatóan nem mozdult meg úgy a lába, mint Putyiné a két órás interjú alatt.
Szuperszig
2024. február 09. 18:29
Volt még elem a távirányítóban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!