Útlezárások lesznek szombaton a Budapest Pride miatt

2022. július 20. 16:46

A rendezvény útvonalát 13 órától zárják le.

2022. július 20. 16:46
null

Szombat délután a Budapest Pride miatt lezárják a pesti alsó rakpart egyik szakaszát. A korlátozás a 15-ös, 115-ös busz és a 2-es, 2M villamos közlekedését is érinti.

A Budapest Pride rendezvény útvonalát ugyancsak lezárják szombaton 13 órától, így a Népfürdő utca és a Dráva utca kereszteződését, a Carl Lutz rakpartot, az id. Antall József rakpartot, a Garibaldi utcát, a Nádor utcát a Garibaldi utca és a Zoltán utca között, valamint a Zoltán utcát.

Várhatóan 15 óra és 16.30 között lezárják a Margit hídon a szélső sávokat is.

Emellett 15.30-tól várhatóan 17.30-ig a 15-ös és a 115-ös busz a Boráros tér felé nem érinti a Széchenyi utca, a Zrínyi utca és a Dorottya utca (Vörösmarty tér) megállókat, a buszok a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekednek. A 2-es és a 2M villamos a Közvágóhídtól, illetve a Keleti pályaudvartól csak az Eötvös térig visz utasokat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerdán az MTI-vel.

(MTI)

Nyitóképen a 26. Budapest Pride résztvevői vonulnak az Astoriánál. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stingary76
2022. július 22. 16:02
Szombatra több mint 40 fokot mondanak. A napon, aszfalton, lesz vagy 55-60 fok. Durva lesz ott menetelgetniük, pláne, hogy ezektől a rendezvényektől nem áll messze a masszív alkohol fogyasztás ami ilyen melegben kiszáradáshoz vezet, ami halált is okozhat.
ki itt betépsz...
2022. július 21. 16:27
"Ha lassan mindenkiből buzit faragnak kihal az emberiség, bár ezek a férgek nyugodtan kihalhatnak!" Rátapintottál, éppen ez a cél! Európa lakosságának ritkítása, kiirtása. A sok liberált aberrált úgyis annyira sírdogál az illegális migrikért: na azokból a homokfutó népekből kéne rájuk szabadítani a radikálisabbját! Azok ma se díjazzák a ferdéket. https://www.informed.hu/betegsegek/psy/sexual/uldozik-a-homoszexualisokat-a-muzulman-vilagban-vagy-megvaltoztok-vagy-elegtek-167408.html Azok a Saría szerint kezelnék az LMBTQ-népek minden búját-baját, hogy végül mengele se találna abban hibát! Szép dolog a szerelem, tegyenek egymás közt, ami jólesik, de aki annyira exhibicionista, illetve annyira komplexusos, hogy még a szexuális életét is közhírré kell tegye, annak a pszichéje menthetetlen. Egy olyan homoszexuális, aki valóban komolyan gondolja a kapcsolatát, az nem megy ilyen vonulásokra égetni magát és a párját, de nem is azokkal van bajom. Hanem akik másokra akarnak kényszeríteni a pedofília elfogadásáig, a modernkori népirtástól, ivartalantástól a gyerekek megrontásáig mindent. A "Meseország mindenkié"-féle néphülyítés helyett kötelező tananyaggá kéne tenni a Kalergi-terv megismerését. Néhány istenbarma állat, aki most azon panaszkodik, hogy külföldre kell mennie, ha az ötévesét hormonokkal akarja kezeltetni meg szétműttetni, fiából lányt, lányából fiút akar csinálni, testét-lelkét-szellemét tönkrevágni, talán-talán rájönne, minek eszközeként használják őt és a gyerekét. https://magyartudat.com/coudenhove-kalergi-terv-lopakodo-nepirtas-europa-nepei-ellen/
KBA98
2022. július 21. 15:49
Ha lassan mindenkiből buzit faragnak kihal az emberiség, bár ezek a férgek nyugodtan kihalhatnak! "Egyszer csak megunják és hazamennek", hogy a nagy hazudozó szavaival éljek. Hátha egyszer eljön a visszabuzulás ideje, amikor nő ffit, és fordítva fog szeretni, bár ezeknek semmi közük se, a szeretethez, sem a szerelemhez. Meghágják egymást, ahogy jön úgy puffan aztán kész! Mocskos, undorító társaság!
ki itt betépsz...
2022. július 21. 15:14
Segítsetek, nálam jobban értesültek! Valós a hír, hogy hiperpasszív karigeli a melegbüszkék ünnepén fogadja a soros alexet, meg a párját? (hír "csak" nem publikus, vagy hamis?) Igaz, hogy gyurcsány, parizer petya mamuszkával és zazrival, márkizay, fegyőr, a függetlenobjektív 444! meg még egy csomó liberált együtt vonulva osztják majd a popsikrémet, meg a herbát? Frankó a hír, vagy gagyi? Mert ha igaz, eskü, kimegyek fotózni, filmezni! Nagyon kéne a "kordokumentum" a szivárványos perverzekről meg a provokátor bérencekről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!