Tanácsot ad Karácsonynak Tóta W., hogy mit kezdjen Vitézy Dáviddal

2023. december 14. 13:28

A demokrata publicista a verseny korlátozásával oldaná meg az egymás ellen elindulni szándékozó két politikus problémáját.

2023. december 14. 13:28
null

 Kamikaze küldetést fajsúlyos politikus nem szívesen vállal – vezeti fel a budapesti főpolgármester-választásról szóló, a hvg-ben megjelent cikkét Tóta W. Árpád, aki szerint ezért nincs még a Fidesznek jelöltje a fővárosban.

Vitézy Dávid viszont aktívan gondolkodik rajta, elmondása szerint. Ebben szeretném segíteni őt” – adja meg a felütést a publicista, aki tőle szokatlan módon megdicséri a tavaly megalakult Orbán-kormányban még államtitkári pozíciót betöltő egykori BKK-vezért.

„A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület, amelynek arca volt, Magyarország legsikeresebb civil szervezetei közé tartozik. Azok között is kirívó, amennyiben konkrét technikai kihívásokra adott racionális, kiszámolt, működő válaszokat. Nem siratóénekekkel, nem lírai futamokkal lépett elő, hanem térképekkel és menetrendekkel. Sok-sok ilyen társaságra lenne szükség minden területen” – írja Tóta W.

Ám a város nem csak közlekedés, a főváros meg pláne. Budapest kultúra, tolerancia, szabadság, lázadás, dekadencia és sokszínűség; ez így összeírva körülbelül annyit jelent, hogy minden, ami nem a Fidesz. Az egész város nyilvánvalóan túl nagy kabát lenne” – írja a publicista, aki ezután ötletet ad (illetve javaslatot tesz) a Karácsony-Vitézy kettősnek, hogy hogyan kerüljék el a versenyt, azaz hogy hogyan ne induljanak el egymással szemben jövő júniusban.

Íme, a nagy ötlet: legyen Vitézy Karácsony főpolgármester-helyettese.

Igazából ideje lenne ezt az ajánlatot megtenni – Karácsony részéről, legalább gesztusként. Igen, Vitézy jobbos miliőből jön, de ahogy említettem, Budapest a tolerancia városa is” – indokolja a szerző.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. december 19. 11:59 Szerkesztve
Tóta W-nek most egyedül az újszászi kádárkocka és rejszbunker stratégiai bevételének a kérdése a fontos, minden más kérdés mellékes számára, szövetségeseivel végső elemi csapásra készülnek a ház melléképületében lesoványodott nyávogó macskáival meghúzodó egykor szebb időket látott nemzeti blogger és vlogger Sodi ellen. https://www.facebook.com/Wblog/posts/770083516353345/? locale=hu_HU Tóta W-nek elég furcsa hobbija van, a Sodi-zaklatás. Sodi-piszkálás. Ettől érzi magát erősnek, hvg-janinak.
Cséfy
2023. december 16. 10:49
Tételezzük fel, hogy együtt indulnának. Akkor meg miért lenne a jóeszű Vitézy a tehetségtelen, pipogya, fasz Karácsony helyettese? Attól, hogy a komcsiknál ez volt a hierarchia hetven évig, még nem biztos, hogy ez az eredményes káderpolitika, amivel a drága Árpád segíteni akar, csupa szívjóságból!
betakentaur
2023. december 16. 00:30
Royce2.0 2023. december 14. 20:16 Csúnyán öregszik ez a drogos komcsi geci. Pont ezen merengtem magam is. Olyan Göbbels-es feje kezd lenni. Isten nem veri bottal, na.
goldie-2
2023. december 15. 13:48
Ügyes próbálkozás. Azonban kari messze alatta marad, bármiben is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!