Orbán Viktor folytatta kampánykörútját, Szentendréről jelentkezett be

2024. május 07. 13:37

A miniszterelnök több képet is megosztott a közösségi oldalán.

2024. május 07. 13:37
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Orbán Viktor folytatta kampánykörútját, ezúttal Szentendrére látogatott, hogy biztosítsa támogatásáról a Fidesz polgármesterjelöltjét, Petricskó Zoltánt – írja az Index

A miniszterelnök a Facebook-oldalán több képet is megosztott az agglomerációban tett látogatásáról. A bejegyzéshez azt írta: „Amit ma az európai gazdaságban tapasztalunk, az csak a háborús vihar előszele. Nekünk béke kell és nyugalom!

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­­­a­­­z­­i n­i­­m­f­­o­­­m­­á­­n­i­­­á­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Tommaso
2024. május 08. 05:16
A magyar emberek ( = választók) közel fele is hibás. Mert hagyták magukat a Felcsúti Geci által megvezetni. De - remélhetőleg - ez már csak a múlt. a FIDESZ PEDOFILMENTEGETÉSE sokak szemét felnyitotta. Olyan ez, mintha az egész FIDESZ Alzheimer-kórban szenvedne, miközben a lengyelek ( kormány és ellenzék egyaránt) JÓ memóriával lenne megáldva. Ők még emlékeznek a többszöri ruszki megszállásra, a szabadságharcok többszöri vérbefojtására, a ruszki megszállásra és gyarmatositásra. Nem csoda, ha próbálnak felkészülni a védekezésre, Arra az esetre, HA az OROSZ MEDVEGY-nek Ukrajna után megnőne az étvágya
Tommaso
2024. május 07. 17:54
Csak a legbutább orbánseggnyalók, - Robert-N s elvtársai - nem vették észre, hogy a PEDOFIL-BOTRÁNYBA NEM ELLENZÉKIEK, hanem kizárólag VEZETŐ FIDESZ POLITIKUSOK buktak bele. KALETA a nagykövet, VARGA JUDIT, a miniszter, NOVÁK KALETA lin, az államfő, Balogh püspök, stb, Igaz néhány FIDESZES utcaseprő is előzetesbe került, de az ő nevük, mert nem közszereplők, hanem közemberek , nem hozható nyilv.-ra.
Tommaso
2024. május 07. 17:51
A magyar emberek ( = választók) közel fele is hibás. Mert hagyták magukat a Felcsúti Geci által megvezetni. De - remélhetőleg - ez már csak a múlt. a FIDESZ PEDOFILMENTEGETÉSE sokak szemét felnyitotta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!