Schiffer Márki-Zayról: „Teljesen képességtelen ámokfutó”

2023. szeptember 20. 11:43

Márki-Zay szerint viszont az Öt című műsor a kormánypárt érdekeit szolgálja, és az ellenzék munkáját rombolja.

2023. szeptember 20. 11:43

Az ATV legutóbbi Öt című műsorában előkerült Márki-Zay Péter szombati nyilatkozata, mely szerint a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje úgy véli, Vona Gábor mögött a Fidesz áll, továbbá az Öt című műsor is a kormánypárt érdekeit szolgálja, és az ellenzék munkáját rombolja. „Nem volt mit rombolni, kedves Péter! Az már el lett végezve előtte”reagált Márki-Zay szavaira Hont András.

Ezt is ajánljuk a témában

„Épeszű, normális, felelős állampolgár nem rühellheti annyira sem Orbán Viktort, sem a Gyurcsány-házaspárt, hogy azt gondolja, hogy

egy teljesen képességtelen ámokfutó majd jó miniszterelnöke lesz ennek az országnak”

– fogalmazott sarkosan Schiffer András.

A beszélgetés vonatkozó részét itt tudja visszanézni:

Nyitókép: YouTube

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 20. 21:25
Bandi,te pedig egy gerinctelen szarjankó vagy.
KBA98
2023. szeptember 20. 17:32
Sőt egy börtönvárományos!
llnnhegyi
2023. szeptember 20. 16:13
És Pesthy Lászlónak ki S párja tehetségtelenségben? Nyilvánvalóan Hadházy Ákos a lófaszával együtt, közbeszerzésekkel dicsekszik. Pesthy László ugyan így!! Rakay Philipre irigy! Mert habos babos dísz zsebkendője van és filmproducer. Sikeres!! Neki pedig nem ad senki pénzt! Kesereg naphosszat mint Hadházy Ákos! Nagyon pofán csapják előbb utóbb!
Chekke-Faint
2023. szeptember 20. 16:07
Ez így van Andris ,no meg az egész baloldal jelenleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!