Hont András ezt üzente az ATV Öt című műsorába beleszálló Márki-Zaynak

2023. szeptember 19. 07:27

Az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje szerint Vona Gábor és maga a műsor is a Fidesz szekerét tolja.

2023. szeptember 19. 07:27

Az ATV legutóbbi Öt című műsorában előkerült Márki-Zay Péter szombati nyilatkozata is, aki a Belvárosi Színházban megtartott pártalapító rendezvénye után az Indexnek adott interjújában többek között arról beszélt, hogy Vona Gábor mögött a Fidesz áll, továbbá az Öt is című műsor is a kormánypárt érdekeit szolgálja, és az ellenzék munkáját rombolja. 

Ezt is ajánljuk a témában

A kijelentéssel kapcsolatban Ceglédi Zoltán politikai elemző úgy fogalmazott:

Itt volt a világ legalkalmatlanabb miniszterelnök-jelöltje”. 

Ceglédi szerint, ha Márki-Zay helyett „bárkit berángattak” volna a pozícióra, az ellenzék jobb eredményt ért volna el. Ceglédi után Hont András sem hagyta szó nélkül a hódmezővásárhelyi polgármester az ellenzék rombolására vonatkozó kijelentését. Az újságíró egy mondattal úgy reagált: „Nem volt mit rombolni, kedves Péter! Az már el lett végezve előtte.”

Az említett részletet a műsorból alább láthatják:

Nyitókép: YouTube

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 20. 21:28
Bandi,te már undorítóbb vagy,mint egy kesmás…
Hangillat
2023. szeptember 20. 13:46
Orbánt is az általa létrehozott NER irányítja, ami a Mély- NER-t működteti, annak külföldi lerakata tengerentúlról beszervezte MZP-t, hogy megbuktatással meg ne buktathassa az orbanoid rém- rezsimet.
survivor
2023. szeptember 19. 12:17
birozs Nem Hontalan baszta el a választásokat, hanem MZP. Amíg színre nem lépett , volt esély az ellenzéki győzelemre(kis arányúra) MZP 2-3 hét alatt szétbaszta a Moslék esélyeit. (Sztem a Márkit a FIDESZ fizeti... vagy ingyen hülye...)
survivor
2023. szeptember 19. 12:14
ha Márki-Zay helyett „bárkit berángattak” volna a pozícióra, az ellenzék jobb eredményt ért volna el. SZÍNIGAZ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!