Újra leül a kispadra az MLSZ volt elnöke

2024. április 27. 15:03

A héten távozott Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám vette át megbízott vezetőedzőként az NB II-es BVSC-Zugló labdarúgócsapatánál, de fiatal szakember munkáját a sportigazgató, Kisteleki István is segíti a kispadról.

2024. április 27. 15:03

Nyitókép: BVSC-Zugló

 

A kiesés elkerülése a cél a BVSC-nél, ezért a héten edzőcsere volt a csapatnál. Szekeres Tamás helyett Kincses Ádám irányítja a zuglóiakat, de a szakember munkáját a korábban a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökeként dolgozó Kisteleki István is segíti. Az Újpest korábbi vezetőedzője, a volt MLSZ-elnök vasárnap, a Csákvár ellen debütálhat a kispadon.

„Készen állok a feladatra, Kincses Ádámmal egyébként nagyon jól tudunk együttműködni, szerintem jó páros vagyunk 

– mondta a BVSC honlapján Kisteleki István sportigazgató. – Azt a győzni akarást, ami bennem is megvan, szeretném átadni a játékosoknak. Ádám fog meccselni, mint vezetőedző, én pedig igyekszem a tapasztalatommal segíteni annak függvényében, hogy alakul az adott mérkőzés, vagy hogy milyen cserék kellenek. Fontos, hogy megtanuljunk győzni – szeretnénk olyan csapatot látni a pályán, amelyik nyerni akar és nyerni tud, mert sorsdöntő összecsapások várnak ránk. Egyszer egyébként már előfordult, hogy le kellett ülnöm a kispadra, még Urbán Flórián vezetőedzősége idején, amikor ő a covid miatt nem lehetett a csapat mellett. De az azért más volt, hiszen csupán egy NB III-as meccsre szólt, illetve akkor a tavaszi szezon elején jártunk, s nem volt olyan nagy tét azon a találkozón.”

Az újonc BVSC öt fordulóval a vége előtt 30 ponttal a 15., kiesést jelentő helyen áll az NB II-ben, hátránya egy pont a még bennmaradó, 14. helyen álló Pécsi MFC-vel szemben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. április 27. 21:05
Hogy rohadna rá a műanyag lakat, amiért anno kirakta a Fradit az NB1-ből.
gilou-au-clavier
2024. április 27. 17:13
Slava Ukro-BVSC-i!
llnnhegyi
2024. április 27. 15:47
Klopp szétqrt mindent a végére. Innét nézve, egy tehetségtelen faszkalap,Klopp.
kampman
2024. április 27. 15:21
A magyar futball közelmúltjának egyik legirritálóbb alakja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!