A polgármester is rappel Martfű új videóklipjében

2018. december 29. 11:26

„A város jól áll, jó a kedvem, financiálisan minden rendben.” Videó.

2018. december 29. 11:26

Imázsklippel jelentkezett Martfű városa.

A szoljon.hu cikkéből kiderül, hogy közel 250 embert énekeltettek meg a Szolnok megyei városban, az ötlet pedig a Martfű Média munkatársé, Magyar Máriáé volt.

A szám az Abba együttes Super Trouper című számának feldolgozása.

A klipben mindenki szerepel: dr. Papp Antal, független polgármester aki 2. percnél rappel, a polgárőrök, a város orvosa, a nővérek, az óvodások, iskolások, a menza dolgozói, a katolikus egyházkör, a nyugdíjasok, a sportklub, a táncegyüttes, a konditerembe járók. 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2018. december 31. 14:56
Szóval szuper csúcshely. Oké, de előbb nézzük meg, hogy a 2018-as országgyűlési választáson hogy szavazott Martfű. 6 választókörzetből mind a 6-ban a Jobbik győzött. Ez pedig az MSZP-ben csalódottak sajátja. Tényleg csúcs... Nem is értem miért nem Jobbikos a polgármester? Bár abban is van logika, hogy a Jobbikot az ország nyakára akarták ültetni a martfűiek, de nem a magukéra. Persze ettől még lehet jó hely ez a település.
Autofocus
2018. december 30. 16:29
Nem vagyok ABBA fan de ez egy szívmelengetően kedves és valódi közösség alkotta városról tanúskodó produkció. Hajrá Martfű!
balbako_
2018. december 29. 17:36
Ötletes és csakugyan a városba csalogató Martfűt propagáló film.
kizökkentidő
2018. december 29. 12:50
Egyedüli pozitívum ebben a mesterkélten nyálas produkcióban, hogy minden korosztályt bevontak. Numbervan meg ájlávjú, Gratulálok a magyartalanításhoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!