21 éves férfit gyanúsítanak a szentesi nő meggyilkolásával

2024. április 28. 21:58

A férfit ezt megelőzően eltűntként keresték, személyleírása és adatai felkerültek a rendőrség honlapjára.

2024. április 28. 21:58

Nyitókép: police.hu

Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint csütörtökön Szentesen az utcán megölt egy nőt – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

A bűncselekmény a József Attila utca 12. szám előtt történt. Az áldozat egy 52 éves helybéli nő volt.

A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével a rendőrség egy 21 éves szentesi lakost gyanúsít, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. 

A férfit ezt megelőzően eltűntként keresték, személyleírása és adatai felkerültek a rendőrség honlapjára.

A névtelenség megőrzése mellett is tehető bejelentés

Mint írták, Kocsárdi Dávid Máté 21 éves, kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt és a képen látható fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral közlekedett.

Arra kérték a lakosságot, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, 

jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. 

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – olvasható a police.hu-n.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. április 29. 09:15
MAJD A SITTEN GONDOLKODHAT HA VAN MIVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DE NINCS!!!!!!!!!!!!
szintetikus
2024. április 29. 08:13 Szerkesztve
Ide vezetnek a völnerek, schádlök, tónik által vezetett bírósági végrehajtási ügyek, melyek legális mivolta kérdéses? de lehet a 2 hét alatt rend lett pintérek túloztak egy jó nagyot
Mindenhova
2024. április 29. 07:37
Vastagon szedve: "A névtelenség megőrzése mellett is tehető bejelentés" Majd alatta vastagon szedve, kiemelve "...jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél." Az "apróbetűsben" persze ott van a névtelen elérés, de valahogy ez nekem mégiscsak ellentmondás. (Értem, h. jobb személyesen) Nem tudom, h. az újságíró hülye, vagy rendőrség kérése az ilyen megjelenítés, de valahol baj van az tuti.
Mandiner444hu
2024. április 29. 06:41
Kifehéredett cigány
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!