Gréczy Orbánt hitlerezi

2023. június 07. 16:51

A hazugságbeszéd atyamestere, Gyurcsány a főnöke.

2023. június 07. 16:51
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Maszatos kezű Gréczy Zsolt DK-s politikus axiómának nevezett zagyvaságokat szedett csokorba Facebook-oldalán. Az axióma ugyanis nem más, mint különböző okok miatt meg nem kérdőjelezhető alapigazság.

Tudjuk, hogy Gréczy annak ellenére Gyurcsány bizalmi embere, hogy nemrég ország-világ elé tárta férfibájait, ami olyan vállalhatatlan volt az egész baloldalra nézve, hogy le kellett mondania országgyűlési képviselői mandátumáról. Ez már önmagában is nevetségessé tenné legújabb vállalkozását az axiómákról. Mit lehet elhinni ugyanis egy olyan politikusnak, akinek fogalma sincs arról, hogyan kell viselkednie közbizalmi státuszban? S ha ehhez még hozzávesszük, hogy a hazugságbeszéd atyamestere, Gyurcsány a főnöke, akkor

végképp nevetséges vele kapcsolatban megkérdőjelezhetetlen alapigazságokról, axiómákról beszélni.

Csak hogy a költészet oldaláról is közelítsek a témához, Fodor Ákos, a magyar haiku egyik leghíresebb mestere az axiómáról elmondta: »Aki pontosan tudja, mitől lenne boldog, sosem lesz az.« Azt nem tudom, hogy maszatoskezű Gréczy boldog-e, nem is érdekel különösebben. Sejteni, azért sejtem. Valószínűleg, ha megbukna az Orbán-kormány, boldog lenne. »Axiómagyűjteményét« ugyanis azzal kezdi, hogy: »Mindenki legyőzhető. Orbán is.«”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2023. június 08. 19:57
Jézus. A "DáKós Onán". Hogy nem szégyenli a pofáját..
Palatin
2023. június 08. 12:05
Gréczy mester kapd elö a Zsoltit, Rezsiturbó, kézihajtány kell itt. Nem menjél te drága kuplerájba, Öblitsél egy dékás bigét szájba.
Saksafar
2023. június 08. 10:44
Figyi bohóc kényeztető barom, nem érzed úgy, hogy a közelmúltad után illene bekussolni? Pedig nagyon is!
tapir32
2023. június 08. 02:15
"Aki Magyarországra látogat, megtapasztalja, hogy mit jelent a valós szabadság." Novák Katalin Magyarország jogállam és demokrácia. A fékek és ellensúlyok rendszere kiépített és jól működik. Az ellenzék alkalmatlan. Külföldön pénzt tarhálnak miközben az elnyomott áldozat szerepében tetszelegnek. Ugyanakkor, felelőtlenül terjesztik demagógiájukat.. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk! Az EU jelentések politikai nyomás gyakorlás céljából készültek. Tartalmilag üres frázisok halmazai. Konkrétum alig. A bolhából elefánt gyártás szép példái. Demagóg irományok. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!