Nézd, nem én tartom számon Hitler születésnapját és nem én voltam Panzer

2023. május 03. 09:06

Nem én próbálom a saját rosszul kikezelt Hitler-fétisemet másra kivetíteni.

2023. május 03. 09:06
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Második válaszom Rácz Andrásnak 

Nézd, nem én tartom számon Hitler születésnapját és nem én voltam Panzer. Nem én próbálom a saját rosszul kikezelt Hitler-fétisemet másra kivetìteni.

Személykedésről beszélsz? Amikor a drón-rajzfilm miatt fikáztak, kiálltam melletted annak ellenére, hogy semmiben sem értek egyet veled.

Dettó, amikor elvesztetted az állásodat. De én megértem, hogy vannak körök ahol ez a becsület.”

***

***

***

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2023. május 03. 12:57
"Személykedésről beszélsz? Amikor a drón-rajzfilm miatt fikáztak, kiálltam melletted annak ellenére, hogy semmiben sem értek egyet veled. Dettó, amikor elvesztetted az állásodat. De én megértem, hogy vannak körök ahol ez a becsület." Bizony, ezek a libsik, a jócselekedet a gesztust, ezt így hálálják meg. Ugyan is ezek a beteg agyukban, nem erények, hanem a gyengeség jelei.
Marty McFly
2023. május 03. 12:01
"Nem én voltam Panzer" Ezt miért mondja? Történt korábban valami, amiről érdemes tudni?
ThuleanPerspective
2023. május 03. 11:22
Üdv Magyarországon, a magyargyűlölő magyarok hazájában. Gyanítom ilyen nincs sehol máshol a világon. Látszik, hogy a balosok rászálltak az Ultrahangra. Először Stiert rúgták ki, most Castelt akarják bemószerolni. Hogy ki a zsidó azt ők mondják meg, meg hogy ki a náci azt is. Pressman elvtársnak nem esett nehezére Gyöngyösivel mutatkozni. A baloldali média Castelt mint zsidót gond nélkül fogja nácizni...
robertdenyiro
2023. május 03. 11:21
Elegánsan odabaszott a druszám a csőgörényes rácsandrásnak, az egyszer biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!