Hitlert nevezted az utolsó nagy európai vezetőnek. Kétszer

2023. május 03. 09:15

Tényekről jellemzően nem érdemes vitatkozni.

2023. május 03. 09:15
null
Rácz András
Facebook

„A nekem írt válaszodban azt írod, hogy »Amit a győri előadásomon mondtam továbbra is fenntartom. Adolf Hitler volt az utolsó európai vezető aki Európából kiindulva próbált egy új világrendet meghatározni.« A gond az, hogy valójában nem ezt mondtad, lásd fentebb. Valószínűleg ezt akartad mondani – de ettől még a tény az, hogy nem ezt mondtad.

Tényekről jellemzően nem érdemes vitatkozni. A tény pedig az, hogy Hitlert nevezted az utolsó nagy európai vezetőnek. Kétszer. Nos, ha a Győrben mondottakat ennek ellenére te fenntartod, ha ez így szerinted rendben van, ahogyan elhangzott… hát, lelked rajta.

Nem előttem kell (majd) elszámolnod. (A személyeskedéssel pedig saját magadat minősíted.)”

***

Nyitókép: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. május 06. 07:29
2023 az az év, amikor Izraelhez, Izrael államhoz és a zsidó valláshoz hű emberek is lehetnek antiszemiták. Vö: hogy ki antiszemita az én döntöm el
akiaki
2023. május 03. 22:08
ki ez a rác?
Akitlosz
2023. május 03. 19:50
A Mandiner az újságírás legalja. A kocsma előtt, az újságon kívül tessék az ilyen nézeteltéréseket rendezni! NEM KÖZÜGY!
budihazi gabriellák
2023. május 03. 19:48
Egy undorító indokzsidó vagy te kopasz patkány, csicskapénzért a metélt apádat is eladnád ez a helyzet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!