El a kezekkel Baginacsától! Nagyonis igaza van!

2023. április 03. 10:18

Baginacsa igaztalanul lett meghőbörögve, de a liberális hőbörgés már csak ilyen: mélyen igazságtalan.

2023. április 03. 10:18
null
Uj Péter
444.hu

„Szélsőribelális körökben indokolatlan fölhőbörödést okozott Baginacsa Olivér Tettetett Jókedvért és Idézőjeles Humorért Felelős Kormánymeghízott minapi – hétköznapi tapasztalatokon alapuló, józan paraszti – meglátása, miszerint a nők egyáltalán nem viccesek. Nem áll jól nekik a humor, na.

Lábjegyzetként talán érdemes még ideszúrni a posztneohazai közfecsegés elmekór- és nevezéktanában járatlan olvasónak – amilyen olvasó definíció szerint nincs, de mindegy –, hogy orbánmagyar nyelvjárásban szélsőliberálisnak minősül mindenki, aki liberális, liberálisszerű vagy -gyanús, esetleg liberálisra emlékeztető; liberálisnak minősül ugyanakkor mindenki, akinek a baráti körében vagy közvetlen szomszédságában valaha SZDSZ-szavazó volt, van vagy lesz, legalább egyik nagyszülője SZDSZ-szavazó-származású, valaha elismerőleg nyilatkozott nyugati országokról, vagy egyszerűen nem feltétel nélküli Orbán-rajongó. A liberálisok (szélsőliberálisok) verbális kommunikációs kísérleteit »hőbörgésnek«, esetleg »sivalkodásnak« hívjuk.”

Nyitókép: Partizán Youtube-csatorna

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2023. április 05. 06:50
Taknyos petike megszólalt!!!!!!
Syr Wullam
2023. április 04. 08:45
Uj skribler valamikor írt jókat is, de ma már csak egy beszáradt, önismételgető, modoros pöcs. :-)
Zolotarjov
2023. április 04. 07:47
https://magyarnarancs.hu/sorkoz/toth-krisztina-kolto-iro-interju-uj-kotet-121603 ,, És még valami. Megy a morális rögtönítélés, de sokszor látom, hogy olyan kollégáim moralizálnak a leghangosabban, akik magánviszonylataikban teljes nyugalomban gázolnak át a másikon. Ám amikor társadalmi kérdésekről van szó, biztosak abban, mi a helyes irány. Ha a morális iránytűjük ilyen hihetetlen gyorsan kileng, miért nem tudnak tisztességesen viselkedni hétköznapi helyzetekben? Akik, amikor a nők kérdéséről van szó, a leghangosabban tiltakoznak a kormányoldal szólamaival szemben, azok sokszor a személyes viszonylatokban ugyanazzal a pöcs macsómentalitással közelítenek, hihetetlen hangnemet megütve.,, Ennyit erről..
Obsitos Technikus
2023. április 03. 20:21
Avas ez már, nem Uj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!