Gréczy Zsolt szépen ápolja a kommunista történelemhamisítás hagyományát

2023. március 21. 21:55

Ez a gyurcsányi világ igazi mérlege.

2023. március 21. 21:55
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Gréczy Zsolt szépen ápolja a kommunista történelemhamisítás hagyományát. A DK-s politikus hosszan sorolja a Gyurcsány-kormány érdemeit, amelyek - szerinte - indokolatlanná teszik a gyurcsányozást.

Lehet összevissza beszélni, de szerencsére még sokan emlékszünk annak a korszaknak a valódi mérlegére.

Devizahitelesek milliói kerültek lehetetlen helyzetbe,

1 millióan kevesebb ember tudta munkából eltartani magát és a családját, mint most,

190 stratégiailag kiemelt jelentőségű állami céget adtak el, amely tranzakciók után befolyt összeg gyakorlatilag szőrénszálán eltűnt, miközben

csődbe jutott az ország és ha nem kaptunk volna IMF-hitelt, akkor fizetésképtelenné váltunk volna.

Ez a gyurcsányi világ igazi mérlege és pontosan ezért mondunk nemet a Gyurcsány vezette baloldalra minden 4 évben.

Nem kérünk ismétlést!”

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hazafi Teddymackó
2023. március 22. 15:37
a nyilvános f@szverés hagyományát is ápolja, komolytalan perverz.
Alcofrybas
2023. március 22. 13:28
A helyzet az, hogy – a hazai történeti tapasztalat alapján – Gyurcsánynak szobra lesz a Hősök terén. Pl. II. Rákóczi Ferenc alatt totál elértéktelenedett a pénz, összeomlott a gazdaság, százezrek váltak hajléktalan földönfutóvá... és? Ma meg szobra áll a Hősök terén. Kossuth alatt konkrétan megszűnt a magyar állam, és neki is szobra van a Hősök terén. Jött egy Rákosi, és azóta így van. Szóval a sorminta alapján egyszer Gyurcsánynak is szobra lesz a Hősök terén. Úgy fog kinézni a történelmi emlékezet, hogy 2006-ban Gyurcsány szenvedélyes igazságbeszéde felrázta az országot. Az őszödi beszéd a magyar történelem március 15-e utáni legtisztább – az igazság, és a szembenézés – pillanata, amikor a szabadság felemelte s egységesítette a nemzetet, amikor létrejött a szivárványkoalíció, amely egyformán képviselte a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, amikor Cseh Katalin botmixert ajándékozott a ballagó óvodásoknak. Senkit nem érdekel majd, hogy Gyurcsány után hányszor választották meg a Fideszt kétharmaddal, és milyen mértékű gyarapodáson ment át a lakosság. Ahogy az sem érdekel senkit, hogy a magyar paraszt emlékezetében a Bach-korszak egy aranykor – a lényeg a Pilvax Kávéház, meg a kokárda. Ugyanígy az lesz a fabula, hogy az autoriter Orbán a magyar demokrácia sárba tiprója, Gyurcsány meg a jogállamiságért, a szabad sajtó megteremtéséért küzdő Grál-lovag. Akinek ott a helye a Hősök terén, legjobbjaink között. A magyar jobboldal emlékezetében örök harcosként, megalkuvást nem ismerő hősként él majd tovább Gyurcsány Ferenc emlékezete, akár Kossuth Lajosé. 150 év múlva a konzervatív oldal örökösei, a magyar szabadság hívei remegő ajakkal, megindult szívvel éneklik majd győzelmeiket ünnepelve: Gyurcsány Ferenc azt üzente: Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer azt üzeni: Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság! Éljen a haza! Esik eső karikára Gyurcsány Ferenc kalapjára, Valahány csepp esik rája, Annyi áldás szálljon rája! Éljen a magyar szabadság! Éljen a haza! Gyurcsány Ferenc facebookdiák. Nem kell neki gyertyavilág: Megírja ő a levelet A monitor fénye mellett. Éljen a magyar szabadság! Éljen a haza!
linkeloe
2023. március 22. 12:55
Amíg a hibbant az ellenzék vezére nem kell idegeskedni.....
chief Bromden
2023. március 22. 09:43
Zselézi azt is, így reméli talán állva marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!