Vissza kell adnunk a jobboldal becsületét

2023. március 01. 14:26

Üdvözlöm, hogy a korábbi külügyminiszter, Jeszenszky Géza is hozzánk hasonlóan gondolkodik erről.

2023. március 01. 14:26
null
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Vissza kell adnunk a jobboldal becsületét:

Jobboldalinak lenni ne oroszimádat, és ne nyegléskedés legyen, hanem európai, polgári világszemlélet, ahogyan Antall József idején – aki, mint a legújabb történelmi kutatások is megerősítették, sem a halálos ágyán, sem máshol nem ajánlotta fel ezt az országot Orbán Viktornak!

Üdvözlöm, hogy a korábbi külügyminiszter, Jeszenszky Géza is hozzánk hasonlóan gondolkodik erről.”

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2023. március 03. 13:00
Neked semmi közöd a jobboldalhoz gyökér..
mokány
2023. március 02. 15:17
Ez egyéni akció ? Vagy a globalista gazdái is így gondolkodnak ?
Vakfolt
2023. március 02. 12:55
"Vissza kell adnunk a jobboldal becsületét" Hú ebbe kár volt belerepülni. Adni csak az tud, akinek van, vissza meg az, aki elvette. Kettőből semmi eddig. Hogy ti a jobbikkal valaha is tartoztatok-e a jobboldalhoz, azt nem merném mondani. A szélsőjobb és a szélsőbal ugyanis visszakunkorodva egybeér, ez a ti társaságotok, inkább valamiféle radikális anarchista mindenki ellen attitűdben, tehát ti a jobboldaltól, amit támadtok, a gyűrűn körbemenve balra álltok. És akkor végezetül az utolsó sutka, a becsület, ami a ti esetetekben a dk végbeléből kilógva teljességgel értelmezhetetlen, négyből semmi, és az ötödik semmi, nektek? Kik vagytok, hányan vagytok jóbarátok? Fünf?
artojan
2023. március 02. 12:37
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!