Olvasom, hogy az aacheni püspökség a Facebookon mindenkit köszöntött Valentin-nap alkalmából

2023. február 17. 12:04

A derék németek legitimálják, ami annyi kellemetlenséget és botrányt okozott korábban.

2023. február 17. 12:04
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Olvasom, hogy az aacheni püspökség a Facebookon mindenkit köszöntött Valentin-nap alkalmából, és posztjukban két férfi csókolózik, a »szerelem minden« jelszóval kísérve.

Szerintem téves ezt holmi befogadó fordulatnak, reformer toleranciának, liberális egyházi fordulatnak meg hasonlónak értelmezni. A derék németek mindössze legitimálják, ami annyi kellemetlenséget és botrányt okozott korábban. Innentől nincs itt semmi látnivaló.”

Melegpárt villantott az aacheni katolikus püspökség Valentin napján

Aachen német városának katolikus püspöksége a Facebookon köszöntött mindenkit a Valentin-nap alkalmából. A Facebook-posztban közölt képen a „Liebe ist alles" (A szerelem minden) felirat mellett két férfi egymásra találásában gyönyörködhetnek a hívek. A katolikus püspökség minden párt és friss szerelmest köszöntött Valentin-nap alkalmából, és rákérdezett arra is, ki hogyan ünnepli a napot, a válaszokat pedig a kommentekben várták.

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sky82
2023. február 18. 08:38
Az aacheniek ott a hármas holland-belga-német határon ilyenek voltak mindíg is, egyházi rebellisták, még a kölnieknél is durvábbak....
Bástyaelvtárs
2023. február 18. 06:06
És ez a "legitimálás" benneteket nagyon zavar, igaz Martin? Na nem mintha bárhogyan is érintene az ügy bennetrket, de lehet a németeket basztatni, ezzel uszitani hergelni a birkát a mandineren :) Persze ha fordítva történik, es német lapok hoznak le vmit orbán viseletes ügyeiről, vmi újabb fideszes disznóságról akkor arról megy a sivalkodás, h mit avatkoznak bele ezek a mocskok a mimagyarok belügyeibe :))
Palatin
2023. február 17. 23:04
A 15 éves fiam minap új megvilágításba helyezte számomra az LMBTQ-témát. Azt hiszem ö van legközelebb az igazsághoz. Öszerinte ugyanis a homoszexualitás és az egész LMBTQ holdudvar annak a bizonyítéka, hogy a természetnek is van humorérzéke. A kölökböl lehet, hogy filozófus lesz... Ekkora bölcsességet még nem hallottam, mennyire igaza van.... Az apjára üt ...
Jooee
2023. február 17. 22:11
Kíváncsi lennék a pápa véleményére, bár ez egy szabadkőműves pápa szerintem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!