Az „antifa” szómágia, senki ne használja!

2023. február 13. 15:59

Ezek a Budapesten randalírozó terroristák szélsőbaloldaliak és/vagy kommunisták voltak.

2023. február 13. 15:59
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Twitter

„Az »antifa« szómágia, senki ne használja! Azonnal fasisztává pozícionálja az ellenségeiket, holott ez nettó hülyeség. Ezek a Budapesten randalírozó terroristák szélsőbaloldaliak és/vagy kommunisták voltak.”

Nyitókép: Képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakIstenSzabad
2023. február 14. 07:49
Ha ezek az antifasiszták, akkor én fasiszta vagyok, ha antikommunisták, akkor kommunista, ha bármi anti-...k, akkor én az vagyok amik ők nem.
Wolfram004
2023. február 14. 00:28
Észre kellene venni, hogy ez egy kommunikációs stratégia, amit a baloldal igen sikeresen használ. Bármit tesz, azt pozitív hívószavakba csomagolja. Innentől kezdve egyszerűen a jobboldali szervezeteket, eseményeket el kellene látni: - demokratikus, - esélyegyenlőségi, - európai, - antifasiszta, - kisebbségi, - civil és hasonló divatos előtagokkal. Szokjunk hozzá: - Európai Békemenet. Mi az? Kinek van baja... Európával? - Demokratikus Fidelitas - Esélyegyenlőségi Bayer Show - Magyar Jogállamisági Országgyűlés - Civil Magyar Gárda - NER - Nemzetközi Együttműködés Rendszere Bele lehet jönni, nem? ;) Hogy is mondták a Z világháborúban? "Ez nem egy fegyver. Ez egy álca"
blondibarbi
2023. február 13. 21:22
Ezek pont annyira antifasiszták, mint amennyire pl. gyurcsány kommunista volt. Minimum 10 év fegyházat nekik garázda "nemzetiségi" visszaesők között, hogy egész további életükben legyen majd okuk haragudni a világra és a jó K édesanyjukra ! ! !
Krupp Skya
2023. február 13. 20:12
És antifaszt lehet rájuk mondani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!