Ha nincs háború, akkor a hagyományoknak megfelelően a Carpathian Sich és az Azov Regiment is részt vesz a Kitörés-napi rendezvényeken

2023. február 20. 19:21

Ugyanaz a tulajdonos, ami szabálytalan.

2023. február 20. 19:21
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Az jutott eszembe egy héttel később, hogy ha nincs háború, akkor a hagyományoknak megfelelően a Carpathian Sich és az Azov Regiment is részt vesz a Kitörés-napi rendezvényeken. És akkor ők is meccselnek az Antifával, ami olyan lenne, mint amikor a RB Leipzig összefut az RB Salzburggal a BL-ben. Ugyanaz a tulajdonos, ami szabálytalan.”

Nyitókép: Christoph Soeder / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. február 21. 16:16
Az exkomcsi ballipsik azt követelik, hogy a németek oldalán megint menjünk a ruszkik ellen. Majd amikor nem megyünk, akkor lenáciznak.
világbéka
2023. február 20. 21:43
Ha az Azovot egy zsidó hozta létre, csak nem ugyanez a helyzet a nálunk csinált gárdákkal? Akkor viszont ki a náci? Pető Iván betyárgúnyában. https://s.24.hu/app/uploads/2020/03/petoivan.jpg
világbéka
2023. február 20. 20:38
A Carpathian Sich-ről utoljára a Biotexcom béranya céggel kapcsolatban olvastam, hogy a nyomorult ukrán nők bérbe adott testében fejlődött magzatokra azok vigyáznak. Ezzel nyugtatják a művelt nyugati magtalan - vagy pedofil - szülővárományosokat.
sersem4
2023. február 20. 20:34
Ambrozy is zsidó. Még a Kolomovszkij is, aki az azovot pénzelte. A közös, hogy mind a ketten szeretnek magyarozni, viszont vadul visitanak, a zsidozásért....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!