Ma már három ember próbálta kommunistázni a Szikrát és engem a Magyar Nemzetben

2022. december 09. 14:46

Az államot és a gazdaságot is elfoglalta az állampárt!

2022. december 09. 14:46
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Ma már három ember próbálta kommunistázni a Szikrát és engem a Magyar Nemzetben. Mondjuk kicsit hitelesebb lenne, ha ezt nem egy volt MIÉP jelölt, és egy KISZ titkár tenné.

De örülök, hogy akkor lemérték azt, amit mi is tudunk, a megélhetési válságról beszélni, a Fidesz perverz és igazságtalan politikájáról beszélni, ami egy válságban a gazdagokat segíti, árt a kormánypártnak!

Összegezzük is!

  • Ma Magyarországon benzin hiány, cukor hiány, liszt hiány van.
  • Az átlagfizetés értéke április óta csökkent.
  • Európa legmagasabb inflációja a miénk az élelmiszer áremelkedés sokszorosa az EU-s átlagnak.
  • A rezsinövelés miatt, 160 ezer háztartást fenyeget a bedőlés, és egymillió van veszélyben!
  • Mi ebben a helyzetben mondjuk azt fizessenek a gazdagok! A válság költségeit azok fizessék meg akik megtudják, és ne azok, akiknek nincs miből!

A legjobb az egészben, hogy a volt KISZ titkár és a volt MIÉP jelölt nem veszi észre, hogy Orbánt is kommunistázzák amikor minket, hiszen soha olyan gyorsan nem valósult meg politikai követelés, mint a miénk, amelyben többek között azt kértük emeljék meg a MOL extraprofit adóját! A probléma persze az, hogy a másik oldalon nemhogy nem történt jövedéki adó és ÁFA csökkentés, hanem a jövedéki adót még meg is emelte a kormány a benzinen!

Mi a fizessenek a gazdagok kampányban semmi olyat nem kérünk, aminél egy válságban az egyenlőtlenségek csökkentésére nem mondanának radikálisabb dolgot, tőlünk északon vagy délen, nyugaton, vagy keleten! Ezek szimpla szociáldemokrata követelések!

Nyilván ez fáj annak a Fidesznek, amelynek a miniszterei mind milliárdosak, abban az országban, ahol az 5000 milliárdos nagyrésze a Fidesz kistérségi oligarchája! Ahol az államot és a gazdaságot is elfoglalta az állampárt!

Mi ezért mondjuk, hogy fizessenek a gazdagok, mert a hatalmat nem a keveseknek kell birtokolniuk, hanem az egész közösségnek!

Készüljetek, folytatjuk!”

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. december 11. 23:24
"Ma már három ember próbálta kommunistázni a Szikrát és engem a Magyar Nemzetben" Nem volt igazuk. ......... Büdös bolsevik vagy!
NTLLK
2022. december 10. 12:26
Dehát bolsi-náci vagy, Jámbi! Nem szégyen (neked), csak kellemetlen. (Nagyon)
amca
2022. december 09. 22:24
Rokhadt büdös Barom. 1 szer már elvittek Hortobágyra az etsaid. Most te is fizess. Képviselőként a gazdagok közé tartozol.
Házam Hazája
2022. december 09. 19:27
Belterjes amorf.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!