Elég volt: a Kontra kormányváltó tüntetést szervez vasárnapra a Kossuth térre

2022. szeptember 07. 11:24

Elég volt az ellenzék tehetetlenségéből, ezért megmutatjuk, hogyan kell ezt csinálni. Hétvégén bukni fog az Orbán.

2022. szeptember 07. 11:24
null
Rőfös Géza
Kontra

„Az elvárás a kormányváltás, aztán lesz, ami lesz.

ENNÉL BÁRMI JOBB LENNE.

Orbán Viktor pedig uralkodik, pöffeszkedik, mintha oda lenne szögezve a bársonyszékhez. És bizony így is van. A mindenre elszánt, megátalkodott, több milliónyi agymosott, burgonyával megvásárolt, bunkó vidéki zombi (akik ugye azért nyilván kisebbségben vannak, hisz sem Ön, sem mi nem ismerünk fideszest, akkor bizonyára nem léteznek…) ültette oda újra és újra, immáron egymást követő négy alkalommal. EZEK birkaként követik majd. A csendes többség viszont szép lassan besokall, és kapát-kaszát ragad. Ezt kéne hát kihasználni.

Itt volna az ideje már, hogy Gyurcsánytól Jakab Péteren át Karácsony Gergőig mindenki belássa: a Fideszt választásokon nem lehet leváltani. Túlságosan jól csinálják és az ellenzék túlságosan balfasz lejt a pálya a kormánypárt irányába.

A demokrácia demokratikus eszközökkel nem helyreállítható, de ha sikerül, utána persze visszaáll a jogállamiság. Ha kell vérrel és vassal, de visszaáll!

A Kontra csapatának egyhangú véleménye, hogy nem szabad tovább várni.

Az egyetlen megoldás a békés ellenállás, a polgári engedetlenség, az élőlánc és betörni a parlamentbe, felkoncolni az egész tolvaj bandát bármi egyéb figyelemfelkeltő megmozdulás!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bandi0723
2022. szeptember 12. 19:16
Ez a cikk irónia, vicc, politikai tükörkép! Úgy látom, olvasom, hogy betalált! Forrás:https://kontra.hu/eleg-volt-a-kontra-kormanyvalto-tuntetest-szervez-vasarnapra-a-kossuth-terre Ennyi.
enes
2022. szeptember 12. 19:10
betörni a parlamentbe, felkoncolni az egész tolvaj bandát bármi egyéb figyelemfelkeltő megmozdulás!” --------------------------- hűha...
llnnhegyi
2022. szeptember 07. 17:29
Kívánom, hogy ott legyenek ,mind 6421 kormányellenes Budapesti szavazó polgár! Támogassák, vigasztaljak egymást a libbcsikommcsik! Végetek van ! Ostobák! Az Apró klán becsődölt! Klara Dobreva sírógörcsöt kapott a vasárnapi brutális DK vereség miatt. Ütik vágják őket a népek. Gyurcsány Ferenc ma befogta a pofáját? Döglik a pincében az asztalra borulva? Tajtrészegen?
Jaznaju
2022. szeptember 07. 17:07
Az a szörnyű, hogy lesz jópár globalibbant, aki kimegy, és keresi a tüntetést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!