Az a gond, hogy a tusványosi beszédet Orbán Viktor, mint hazánk miniszterelnöke mondta

2022. augusztus 05. 18:53

Ez nem az én ízlésemnek való.

2022. augusztus 05. 18:53
null
Frölich Róbert
Hírklikk

„S hogy mégis kiknek szólt Orbán beszéde? Tessék megkérdezni a miniszterelnök urat. Az én véleményem szerint egy nagyon veszélyes beszéd volt és nem azért, mert a miniszterelnök úr maga egy veszélyes figura lenne. Készségesen elhiszem, hogy – amint Hegedűs Zsuzsa írta – nem antiszemita, nem rasszista. Csakhogy ezt a beszédet nem Orbán Viktor mondta, hanem Magyarország miniszterelnöke.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kun Béla
2022. augusztus 06. 23:01
No és Frölich úr maga kinek a nevében nyilatkozik , mert kétlem hogy az én és sok sok magyar állampolgár nevében tehetné azt ! Orbán miniszterelnök a mi magyar polgárok felhatalmazása alapján szólalt meg ott Dallasban , ezért is szavaztunk rá , s ha tetszik ha nem , a többség azaz mi állampolgárok erre a politikára adtuk a támogatásunkat , ez lenne a demokrácia amelyre Önök is oly örömmel hivatkoznak , persze ha az érdekük úgy kivánja ! Fura hogy a bőkezü támogatást a kormánytól azaz tőlünk szavazóktól adófizetőktől oly természetességgel várják , de soha nem halljuk azt hogy azt megköszönnék , netán megvédenék az ocsmány liberális támadásoktól ahol hazánkat és a kormányunkat lenácizza a hazai és külföldi söpredék . Pedig Önnek mint náciszakértőnek tudnia kellene azt hogy ki a náci s ki nem ! De ÖN akkor mindig hallgat eléggé el nem itélhető módon !
linkeloe
2022. augusztus 06. 22:29
Baszd meg Frőlich! Mutass egy u.n. afroamerikai rabbit! Pedig vannak etióp zsidók.....
Robertoo
2022. augusztus 06. 22:06
Ahogy a főnököd mondta: el lehet menni!
DonCiccio
2022. augusztus 06. 20:27
Orbán beszéde nem az ő ízlése szerinti Na és ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!