Orbán leszarta a magyarokat is, az államalapítást is, nyilván nem véletlenül

2022. augusztus 22. 09:28

Még kiderülhet az is, hogy nemcsak egy államalapító van, hanem kettő: István király és Orbán Viktor.

2022. augusztus 22. 09:28
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Még kiderülhet az is, hogy nemcsak egy államalapító van, hanem kettő: István király és Orbán Viktor, akiről még kiderülhet az is, hogy István király leszármazottja vagy fehérvári reinkanációja.

Ebből az ideológiai változásból annyi már megjelent, hogy ez a Nyugat nem az a Nyugat, amelyhez István király csatlakozott, ami igaz, és emiatt a Nyugat ma Keleten van. Sőt, mi magunk vagyunk a Nyugat, egész pontosan Orbán maga a Nyugat, aki most még azért küzd, hogy a Nyugatot és a »kereszténységet« megmentse a liberálisoktól, de ha erre nem lát esélyt, és a szabad, demokratikus jogállamok pénzére sem számíthat, mint egy élősködő pióca, akkor majd bejelenti, hogy Szent Istvánt követni annyit tesz, hogy a Nyugat helyett Keletre kell fordulni.

Mert ott van a novicsokkal és orosz népirtással fémjelzett »kereszténység«. Mert a kereszténység annyit tesz, hogy nincsenek »buzik«, vagy ha vannak, akkor nem látszanak, mert bujdosnak, s nem kaparnak ki egy életképtelen magzatot, mert az abortusz lenne, ahogy egy megerőszakolt tízéves lánynak is szülnie kell. Ez a kereszténység ezeknek. Meg a fasiszta diktatúra. Az ablakon kiugró és a mérgezést kis számban túlélő újságírókkal, ellenzékiekkel, akik azért ellenzékiek, mert nem keresztények. Ezeknek az istenképe kísértetiesen hasonlít a Sátánra, ahogy ők maguk is éppen olyanok.

Anélkül, hogy az állam és az egyház összefonódását, a trón és az oltár szövetségének megszűnését, az állami névleges kereszténység és az egyén által elfogadható megváltás és ingyen megigazulás közötti különbséget, mint a hamis vallás és a valódi keresztény hit ellentétét részletesen kifejtenénk, szeretnénk emlékeztetni arra, hogy a Szent István korabeli nyugati (ortodox) római katolikus kereszténység a felvilágosodás és a francia forradalom révén már a 18. században megbukott. A liberalizmus a keresztény államot nem most szüntette meg, Orbán, hanem évszázadokkal ezelőtt.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2022. augusztus 25. 03:59
Miért nem tudsz már szépen megdögölni te szar bunkó?
kitiltott
2022. augusztus 22. 23:04
Remélem elviszi a rák
Gladi
2022. augusztus 22. 21:57
Újra megkérdezem: miért nem az amerikai nép szaváról írsz??
feketepemete
2022. augusztus 22. 21:17
ez az alak nagyon beteg, inkább foglalkozna a bidé és az usa ügyeivel, kár szemlézni és kommentelni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!