Érctorkok harsogva

2022. április 09. 16:17

Először annak szimbolikus jelzésére van szükség, hogy az ellenzék valóban mást is akar, mint ami eddig sem működött.

2022. április 09. 16:17
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Most el lehet kezdeni. De először annak szimbolikus jelzésére van szükség, hogy az ellenzék valóban mást is akar, mint ami eddig sem működött.

A Parlament elhagyásának nem látják értelmét, talán igazuk is van. De akkor tessék más, egyértelmű jelzést adni arról, hogy még ott is másképp fognak viselkedni, hogy látják, látjuk a közös felelősséget, hogy némi elemezgetés után nem ugyanazok, ugyanazt folytatják, ugyanúgy.”

Nyitóképen pillanatkép a baloldal eredményváróján. Fotó: Trenka Attila/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. április 11. 00:29
Én komolyan örülök ennek a sok múmiának. Amíg ők 'velünk' vannak, nincs mitől tartani. Biztos a győzelem.
Bájron
2022. április 10. 18:42
Ildigo mehetsz a picsába!!!
vérnyugger
2022. április 10. 16:59
Ha áttekintjük a vereség három indokát, rögtön felmerülnek bizonyos kérdések. - Hol voltak a szakértőitek, az elemzőitek, akiknek ezt látni kellett volna? A felkent pártvezéreknek sem tűnt fel semmi hiányosság? Miért nem figyeltek a győztes technikájára, amelyik ingyen is sokkal sikeresebbnek bizonyult? Hol voltak a szürke pulóveres mindent tudók, akik mindent előre szoktak látni? Erre szokták mondani: Tehetségtelenek gyülekezete.
krokodil21
2022. április 10. 12:42
Ildikó! Nem kéne már nyugdíjba menned? Mert szerintem igen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!