Egyetértek miniszterelnök úrral!

2022. február 25. 14:09

Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból!

2022. február 25. 14:09
null
Nacsa Olivér
Facebook

„Minden háborús helyzetben egy országnak ilyen komoly, fegyelmezett, tekintélyt parancsoló, határozott, erős vezetőre van szüksége! Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból! Egyetértek miniszterelnök úrral!”

Nyitókép: MTVA / Zih Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frutti
2022. február 26. 07:35
UKRAJNA TE DRÁGA... Azoknak: - akik most elkezdtek siránkozni Ukrajna miatt... - akik most kiteszik az ukrán zászlós profilképüket... - akik tüntetést szerveznek az Orosz nagykövetség elé... Hol voltatok az elmúlt nyolc évben? Nem sajnáltátok Donbass és Luhanszk lakosságát? Nem hallottatok a népirtásról? Nem hallottatok az ukrán nyelv törvényről? Nem tiltakoztatok, amikor a Krímben elzárták (az egyébként orosz területről jövő) vizet? Nem tudjátok hogy az ukránok betiltották az orosz és a magyar nyelv használatát? Nem tudjátok, hogy Ukrajna szerint a kárpátaljai magyarok és a keleti részén lakó oroszok nem minősülnek őslakosnak? Nem hallottatok az odesszai szakszervezetek székházában bent égett emberekről...? Nem hallottatok azokról, akik kiugráltak a székház ablakán és túlélték - ott verték agyon őket? És azt tudtad, hogy oda voltak készítve a molotov koktélok és az épületre rá lettek szorítva a civilek...? Nem tudtad, hogy soha nem volt emiatt felelőségre vonás? Emlékezetünk szerint a Szakszervezetek Házában a tűz 2014. május 2-án történt, amikor nacionalisták az Euromaidan ellenfeleit űzték be az épületbe. 42 ember halt meg.... - Nem hallottál róla???? Arról tudsz, hogy Donbaszra ráengedték a börtönből kiszabadított bűnözőket? Hogy a börtönök előtt ott álltak a fegyverrel megrakott teherautók...? Hogy három nap maga volt a pokol? Esetleg az ukrán fasiszták fenyegetéséről hallottál? Hogy Kárpátalját kiirtják? Hogy felrobbantják az ukrajnai atomerőműveket? Hallottál a Minszki egyezményről? Arról hallottál, hogy az Egyesült Államok irányítása alatt álló - Ukrajnában lévő - biológiai laboratóriumokból 16 Oroszországgal határos? (Forrás: Ecsedi Péter)
Akitlosz
2022. február 26. 02:01
Neki nem is lehet más véleménye. Abból él, hogy egyetért a miniszterelnök úrral.
smarton84
2022. február 25. 19:01
Nagyon gáz ez az ember. "Egyetértek miniszterelnök úrral!" Jézusom, tátott szájjal a faszerdőben.
Hopsz Juliska
2022. február 25. 18:38
Én is egyetértek!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!