Hogy a várban lopnak, az mióta a miniszterelnökség felköltözött oda, nem kétséges

2022. január 09. 21:43

Honnan lehet tudni, hogy lopás kísérlete történt, ha nem vittek el semmit?

2022. január 09. 21:43
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Totálisan érthetetlen ami a várnál tegnap este történt. Azt a kivonulást semmi nem magyarázza. Rendőrségi kisbuszok, páncélos, TEK, meg aki még létezik. Érthetetlen. Majd bejelentették, hogy lopás kísérlete miatt volt a felvonulás.

Ez nagyon gyenge kis magyarázat. Ezen még dolgozhattak volna egy kicsit. Honnan lehet tudni, hogy lopás kísérlete történt, ha nem vittek el semmit? Egyébként, hogy a várban lopnak, az mióta a miniszterelnökség felköltözött oda, azóta nem kétséges.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Readar
2022. január 10. 22:52
Ez a visszataszító lény menetrendszerűen írogat? Muszáj tudnunk róla? Mutassák már inkább be a kriminális múltját.
Lmcwelt
2022. január 10. 17:56
B.meg Juszt, neked amikor kérdezted az elmeosztályon hogy "elmehetek" nem azt mondták hogy el, hanem azt hogy elmebeteg! Hogy egy ilyen gusztustalan, semmit érő faszt miért hord még mindig a Föld a hátán én nem tudom?!
nyugalom
2022. január 10. 14:27
Mit? Feljelentett mar? Beavatták, megmutattak, mit lopnak, kik? Mikor? Ha tudja, jelentse! Zsirdisznó, jól fizetik megint!
szárma
2022. január 10. 12:30
Visszataszító bunkó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!