Menczer Tamás a Fico-merényletről: Őrizzük meg a higgadtságunkat és nyugalmunkat

2024. május 15. 20:12

A megdöbbentő és brutális támadást elítéljük! – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. május 15. 20:12

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala 

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója volt a vendége a HírTV Napi Akutális cím műsorának, melyben a Robert Ficót ért merényletről nyilatkozott. „Sokk! Imádkozunk Robert Fico felépüléséért! A megdöbbentő és brutális támadást elítéljük!” – írta a poszt kísérő szövegeként.

Velkovics Vilmos kérdésére, miszerint a felfokozott politikai hangulatban, az Ep-választások előtt, a kiéleződött ellentétek korában, fel kell-e készülnünk arra, hogy beléptünk a politikai merényletek korába itt Európában is, a kommunikációs igazgató a következőt válaszolta: „Egészen döbbenetes, ami történt, engem is sokkolt és sokszerűen ért. Ilyenkor két dolog nagyon fontos. Az egyik az az, hogy valóban lélekben ott legyünk a sérülttel, jobbulást kívánjunk, imádkozzunk érte és a családjáért. A másik pedig, hogy nagyon bízunk a felépülésében” – kezdte válaszát.

„Nem világos egyelőre, hogy mennyire súlyos a helyzet, de annak tűnik. 

Őrizzük meg a higgadtságunkat és nyugalmunkat azért, hogy helyes döntéseket hozzunk, hogyha döntéseket kell hozni, vagy kell hozniuk majd azoknak, akik az országot vezetik. Figyeljük a híreket és bízunk abban, hogy Szlovákia miniszterelnöke felépül ebből a borzasztó támadásból” 

– hangsúlyozta Menczer Tamás. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. május 16. 05:07 Szerkesztve
Mandíner a bulvár persze kihagyta; Nagyon Marha miniszter arról beszélt, hogy minden téren van növekedés a fogyasztásban, így az élelmiszer, üzemanyag és a szolgáltatások területén is. "Már az orbáninfláció hajtotta éves árbevételt terhelő ÁFA és kiskereskedelmi különadó BEVÉTEL tekintetében." Csak azt hallgatja el a kis geci, hogy emögött, az a tényező húzódik meg, hogy nagyon sok gyártó és szolgáltató visszatekintő alapú árazást alkalmaz, ez pedig azt jelenti, hogy az előző évnek az inflációs folyamatait vetítik ki a következő évre, például a KGF biztosítás díja 8-9%-al emelkedett
2024. május 16. 02:31 Szerkesztve
A (h)arcos hősünk, Orbán ne csak mellvértet, de sisakot is hordjon ha közterületen van. És szeretett vezetőnk, az Orbán család Messiása, ne menjen a szavazók közelébe, tartson legalább 3, bár inkább 30 méteres távolságot.
kokrowatz-0
2024. május 16. 00:08
engem sem zaklatott fel az esemény.
5m007h 0p3ra70r
2024. május 15. 22:57
Teljesen nyugodt vagyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!