Ha ezt sokan megértik, nagy valószínűséggel győzünk

2022. január 01. 16:27

Ha nem, nagy valószínűséggel veszítünk.

2022. január 01. 16:27
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„2022 sikeres, sorsfordító év lehet Magyarország számára. Ennek azonban van néhány előfeltétele, amelyek csak rajtunk múlnak.

1) Először is tudnunk kell, hogy a választásokat el is veszíthetjük. A következő hónapokban minden nap gondolnunk kell egy olyan este lehetőségére, ahol Orbán és Semjén éneklik a Kossuth-nótát! Azért, hogy ez ne következzen be.

2) Az elmúlt négy évben sok mindent nem tettünk meg ennek megelőzésére, amit meg kellett volna tennünk. De ha a következő négy hónapban néhány dologra odafigyelünk, nyerhetünk – hiszen igazunk van.

3) Tudnunk kell, hogy az összefogás nem a képviselői helyek elosztását jelenti, mert ha csak azt jelentené, az a biztos bukást hozná el. Az összefogás közös MUNKÁT jelent.

4) A közvélemény kutatások nézegetése és kommentálása NEM munka.

5) Az előválasztáson megbízott, közös miniszterelnök-jelölt fúrása NEM munka (mint ahogy Botka László megfúrása sem volt az 2018-ban).

6) Hóban-fagyban, esőben-szélben aláírásokat gyűjteni, szórólapokat terjeszteni, plakátot ragasztani, a választás napján valamelyik szavazókörben a fideszes csalásokat megelőzni: LÉTFONTOSSÁGÚ MUNKA (utóbbira itt lehet jelentkezni: https://www.20k.hu/ ).

Ha ezt sokan megértik, nagy valószínűséggel győzünk. Ha nem, nagy valószínűséggel veszítünk.

Boldog új évet kívánunk mindannyiunknak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. január 03. 11:08
"......... veszítünk." Igen.
Vakfolt
2022. január 03. 07:29
Ez a surmó definiálja, hogy mi a munka! Ismeretek nélkül..
ambaracurjan
2022. január 02. 23:53
" Hóban-fagyban, esőben-szélben aláírásokat gyűjteni, szórólapokat terjeszteni, plakátot ragasztani, a választás napján valamelyik szavazókörben a fideszes csalásokat megelőzni: LÉTFONTOSSÁGÚ MUNKA" Ne haragudj, Ákos, kb azonos életkorúak lehetünk, de szerintem a munka más. Fát vágni, villamost vezetni, gyerekeket tanítani, eszterga mellett dolgozni, beteget tolni, széthasadt lábat összeműteni, országot felelősen vezetni és az érdekeiért kiállni, na az munka. Amit te leírtál az politikai hobby tevékenység. De úgy látszik még ez is nehezen megy azon az oldalon.
Tidal_wave
2022. január 02. 19:43
Na, ezek után őszintén remélem, hogy a Fidesz-KDNP győzelmének éjszakáján eléneklik a Kossuth nótát. (Ellenfeleink kérték!). Ennek a rakás szar, a hazát a külföldnek kiszolgáltatni akaró ellenzéknek semmi köze Kossuthhoz, a kormánynak annál több.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!