Miután Márki-Zay alaposan lejáratta magát, hirtelen előkerült Gyurcsány Ferenc

2021. november 23. 16:19

A gazda így elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen.

2021. november 23. 16:19
null
Kontra
Facebook

„Miután Márki-Zay alaposan lejáratta magát, hirtelen előkerült Gyurcsány Ferenc

A DK elnöke elegendő időt hagyott arra, hogy Márki-Zay megszólalásaival kötelet fonjon saját miniszterelnöki vágyainak a nyakába. Az átmeneti jelölt többször is megbotlott a kusza gondolataival. A gazda így elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen.

Gyurcsány Ferenc hosszú szünet után újra hallatott magáról. Az előválasztási verseny közben igen aktívan használta a közösségi médiát, Márki-Zay Péter győzelme (»győzelme«) után azonban hirtelen elhallgatott. Néhány órája a közösségi médiában arról osztott meg egy bejegyzést, hogy a kisfia iskolájában részt vett egy gasztrokulturális eseményen. Fánkot sütöttek.

Ferencet azonban nem a konyha környékén gomolygó sütő rum illata csalogatta a fényre. Persze, kézen fekvő, hogy a balul sikerült szardíniai nyaralás után Gyurcsánynak rengeteg pótolnivalója akadt a legkedvesebb hobbiját illetően, azonban szenvedélyének mégiscsak az Apró-villa takarásában hódol legszívesebben, esze ágában sincs arról nyilvános posztot készíteni. Tisztán taktikai okai voltak az időszakos háttérbevonulásnak.

»Sose szakítsd félbe az ellenséget, ha éppen hibát követ el.«

Szól a Napóleonnak tulajdonított mondás. Gy. Ferenc és Ferencné valószínűleg tökéletesen ráérzett arra, hogy amennyiben egy nap szeretnének Márki-Zay Pétertől megszabadulni, mindössze annyit kell tenniük, hogy engedik beszélni, szerepelni. Ne terelje el semmi a figyelmet a baloldali messiásról.

Gyurcsány valószínűleg már jó ideje felmérte, hogy Márki-Zay, ha kinyitja a száját, egyszerűen nem tud nem hibázni. Az »új ember« megérkezése utáni kegyelmi időszak a vártnál is gyorsabban véget ért, azonban a kínos megszólalások örökre velünk maradnak. Hagyni kell a hólyagot megnőni, hogy egy napon, amikor a szövetségeseinél kezdeményezi Márki-Zay »karácsonyosítását«, akkor ellenkezés nélkül mindenki felálljon mellöle.

Cikk a témában: https://kontra.hu/hova-tunt-gyurcsany-ferenc”

Fotó: Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. november 24. 11:32
Elfogyott a kannásbora Ferencnek. Csak azt pótolja.
amca
2021. november 24. 09:47
jön Gattyán,leveri ezt a házaló,zavaros fényevőt..
zsuuuzsaaa
2021. november 24. 01:59
Azt tudják az ellenzéki szimpatizánsok, hogy nekünk, kormánypárti szimpatizánsoknak nem az a bajunk, hogy "ellenzék", hanem az hogy ez az ellenzék milyen? Én személy szerint összetenném a két kezem egy erős, okos, kulturált, gerinces, erkölcsös ellenzékért. Egy jó meccs attól kimagaslóan jó, hogy 2 minőségi csapat vívja! Egy bajnokság akkor jó és csak akkor lesz BL győztes csapata, ha több minőségi csapat alkotja, akik, bár egymás ellenfelei, mégis minőségi ellenfelek, ami épülésére szolgál minden résztvevőnek. Kedves ellenzéki szimpatizánsok, hadd ne örüljek, hogy rendre bundázik a csapatotok, hogy kritikán aluli módon űzi a politika nevű sportot, hogy jelenlétevel gyengíti a bajnokságot, stb. Kapjátok össze magatokat, új edző, új játékosok kellenek, aztán hadd legyenek minőségi meccsek! Hajrá!
Abiondi
2021. november 23. 21:07
Istenkém, ha valakit nem kedvelünk, de látjuk, hogy maga alatt vágja a fát... Na, itt kezdődik a lelkiismeretes embernél a dilemma! Bár azt is tudjuk, hogy Ferenc testvér nem ilyen! ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!