Tisztelet 1956 hőseinek és mártírjainak!

2021. október 23. 07:14

A szellemi bolsevizmus – bár átalakult és rafinált formában – de ma is köztünk él.

2021. október 23. 07:14
null
Volner János
Facebook

„Függetlenség és nem szolgaság, REND és nem pedig káosz vagy anarchia. Ez a két kulcsmotívum végigkísérte valamennyi szabadságharcunkat. Ez volt 1956 fő törekvése és mai napig ható üzenete is. Ma rájuk emlékezünk. Büszkén gondolunk vissza a pesti srácra, aki kivívta a világ tiszteletét, de kegyelettel emlékezünk azokra is, akiket gyilkos sortüzek pusztítottak el, akiket a bosszúszomjas kommunista megtorlás akasztófára juttatott, bebörtönzött, vagy elüldözött hazájából. Büszke és kegyeletteljes emlékezésünk mellett azonban a gyilkosok neveit sem feledjük.1956 példát mutat és emlékeztet. Példát mutat hazaszeretetből, bátorságból és önfeláldozásból, de emlékeztet is, hogy élni akarásunk ma sem lankadhat. A szellemi bolsevizmus – bár átalakult és rafinált formában – de ma is köztünk él, és minden erejével azon munkálkodik, hogy újra hatalomra kerüljön.

Fő fegyverük a nyugati újbaloldaltól importált identitáspolitika, amit ez a kiéhezett és fékevesztett társaság érvényesíteni készül a társadalom minden szövetében. A történelem nem hazudik, követve a baloldali, majd balliberális politikát, egyértelmű, hogy mindig is elsődleges céljuk volt a nemzetromboló identitáspolitika érvényesítése. Ez láttuk tőlük 1945-1989 között, amikor internacionalizmusra és szocialista társadalomátalakításra hivatkozva akartak eltörölni mindent, ami keresztény, ami hagyományainkon alapuló, amit évszázadokon át szerettünk és védelmeztünk.

Céljaik most sem változtak, csak most éppen sokszínűségre, európaiságra, és nyugatos Magyarországra hivatkoznak. A hatalomért mindenre kész »baloldali összefogás« a nyugat-európai és amerikai szélsőliberális mintára akarja átszervezni a magyar társadalmat is. A hazafias, patrióta gondolkodás szélsőségessé nyilvánítása, az EU feltétel nélküli gazdasági és szellemi kiszolgálása, a bevándorlás erőltetése, egyházellenesség és egyházüldözés, az oktatás és a kultúra erőszakos átbolsevizálása – sortüzek és tankok behívása helyett most erre készülnek! Erről szól a piszkos játék, ami a lelkekért zajlik! Ez a társaság olyan, mintha az 1919-es Lenin fiúk és az SZDSZ egyszerre lennének hatalmon.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. október 23. 22:48
A kép címe: Volner János párttársai körében.
Pipas 3
2021. október 23. 21:25
János, bevallom hogy téged is árulnak tartottalak, de azt is belátom hogy tévedtem! Te egy hazaszerető, magyar ember vagy! Most már tudom!....és ez jó!
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 23. 15:43
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
Ready2
2021. október 23. 09:43
Birom ezt a Volnert. O tudja a legjobb utni a mocsok baloldalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!