A Fideszé lassú, a balliberális kormányzás pedig gyors nemzethalálhoz vezet

2021. április 30. 10:21

Több balliberális médium is hazudott a legutóbbi parlamenti szavazással kapcsolatban.

2021. április 30. 10:21
Dúró Dóra
MTI-OS

„Több balliberális médium is hazudott azzal a szavazással kapcsolatban, amelyben a Fidesz átjátszotta a közvagyont alapítványokba, például a HVG, a 168 óra és a 444.hu is valótlanságot állított rólunk. A 444 cikke írta eredetileg azt a hamis állítást, hogy Ritter Imre német nemzetiségi szószóló a Mi Hazánk Mozgalom tagja lenne. A valóság ezzel szemben az, hogy Ritter Imre soha nem volt pártunk tagja, soha semmi köze nem volt a Mi Hazánk Mozgalomhoz.    

A Mi Hazánk képviselői nemmel szavaztak arra, hogy a közvagyont alapítványokhoz játssza át a kormány.    

Nem vagyunk hajlandóak csatlakozni semmiféle hazaáruló momentumos vagy DK-s társasághoz, ellenzéki pártként velük kollaborálni, hiszen a Fidesz kormányzás egy lassú, elnyújtott nemzethalálhoz, a balliberális kormányzás pedig gyors nemzethalálhoz vezet. Ezért képviseljük mi a harmadik utat.”

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. április 30. 19:24
Amint látható,Dúró nem túl hiteles személyiség,kerestem az említett lapokban ilyen cikket,nem találtam. Persze attól,aki a Szent Koronára tett esküjét megszegi,tisztességet nemigen lehet várni... Ezeket Orbán fizeti.
Sulammit
2021. április 30. 18:53
Használd ki az alkalmat, mert 2022-ben már nem szavazhatsz. Az lesz a Mi hazánk halála.
realman
2021. április 30. 17:39
Ezt a megelhetesi hulye picsat a hasonloan kimagaslo szellemi kepessegu szeles latokoru es gazdag szokincsu felhulye kreten ferjevel ideje lenne mar kibaszni a homokozobol.
lynx
2021. április 30. 17:06
Főzzél inkább valami finomat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!