A Momentum politikájára emlékezteti Kötter Orosz Annát

2021. március 23. 19:38

Az író szerint a politikus nincs tisztában a pártjának az álláspontjával a sajtószabadságot illetően.

2021. március 23. 19:38
null

Kötter Tamás a közösségi oldalán fogalmazott meg kritikát Orosz Anna egy videóban tett kijelentésével kapcsolatban. A felvételrészletben az látható, ahogy a momentumos politikus arról beszél, hogy egy olyan Magyarországot szeretnének, ahol „nincs helye a cenzúrának, szétvert szerkesztőségeknek, elhallgattatott rádióknak vagy bezárt napilapoknak”.

Az író a bejegyzésében felhívta Orosz figyelmét arra, hogy pártelnöke, Fekete-Győr András korábban arról beszélt, hogy „miként is kellene megtorolni a jobboldali véleményvezéreket, újságírókat és megmondóembereket” – Fekete-Győr ezzel kapcsolatos kijelentéseiről korábban írtunk. Megemlítette még továbbá azt az esetet is, amikor a liberális pártelnök korábban betört az Origo szerkesztőségébe.

Kötter a bejegyzését a következőképpen zárja:

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothpal
2021. március 24. 20:01
Orosz Anna nem való a poltikai életbe... Fogalma sincs a szavak jelentéséről és jelentőségéről... Dettó Fegyór!...
Porkoláb Zsuzsa
2021. március 24. 19:43
Nem az észről volt híres komcsik serege, az sohse volt nekik. Lenyúlásban, ölésben, lopásban jeleskedtek ők és örökségül ezt hagyták, 56-os ölő vért viszi tovább leszármazóik, generációkon át, már sok idő eltelt, de ez nem múlt el, szívben, lélekben, vérben ez él, élteti sok ellenzéki. Vele együtt. Ez egy fő Fidesz meglátó szellemtől. Menni kell az úton, Fidesz vezetésnek, és gerincességgel, igazsággal, tehetséggel félresöpörni, mi nem az. Ez egy harc, Bécsben is csak a komcsik csinálják ezt, mint ősi komcsik itt. Revolverrel, fű alatti ölésekkel szerezték ők meg hatalmukat 56-ban, ezt most is folytatnák. Sátáni rendszer volt komcsi világ, és sátánná lett régi ellenzék??? Jellemben, erkölcsben elől kell járni, fényt hozni e sötét világba, ez a fő feladata ellenzéknek. FIDESZ PEDIG VEZESSE NÉPET, MENNYBE FEL.
confitür
2021. március 24. 18:18
Nincsenek elhallgattatott rádiók meg bezárt napilapok. A népszabadságot például a tulajdonos szüntette meg mert nem olvasta senki. A Momentum igyekszik utolérni hazudozásban a főnököt, Gyurcsány Ferencet.
cooperator
2021. március 24. 08:21
EZ A NŐ JOBB HELYEN IS LEHETNE, MINT A MOMENTUMBAN...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!