A fél(szeg) rendszerváltozás

2021. március 03. 18:06

Jól láthatóan-hallhatóan, nagy robajjal, idejekorán indult el a választási kampány.

2021. március 03. 18:06
Boros Imre
Magyar Hírlap

„A hazai globalista–komprádor csapat és kenyéradóik jóvoltából máris kötésig gázolunk a gyűlöletben. Volt már ilyen korábban is, emlékezzünk a hajdani SZDSZ-mantra rigmusára: »az MDF-kormánynak mennie kell«, és ment is, éspedig több mint kétharmaddal.

Akkor is mindennek, csak szeretni valónak nem mutatta be a hazai média a teljes összeomlásnak gátat vető első demokratikus kormányt: fasiszta, náci, múltba révedő, maradi, keresztény kurzus, hozzá nem értő stb. Ma a gyűlöletkondér még jobban fortyog, mint akkor, van abban minden, ami gyűlölet, csak arról egy mondat sem, hogy mit kezdenének, ha hatalomra jutának.

A módszer nagyon hasonlít az 1789 előtti francia modellre, akkor a céltáblán Marie Antoinette az »idegen« (király)nő volt, ma nálunk Orbán Viktor miniszterelnök áll. Meghirdetett nyilvános cselekvési program azonban nincs, ma elég a gyűlölet. Példálózni azzal ugyanis, hogy elődeik, a korai globalista–komprádorok miként kormányoztak, nem nagyon célszerű.

Ők (nekünk) azt üzenik, hogy ne révedjünk a múltba, annak semmi értelme, miközben hatalomra jutva ők időről időre gazdagon merítenek saját múltjuk tapasztalatából. A »nagyapák« bölcsessége az ő közkincsük, nekünk erről szólni, múltbeli kormányzati »eredményeiket« feleleveníteni tabu, Klára asszony viszont nyilvánosan is »kesereghet« nagyapja idejebeli kommunista bűnökön (kínos, röhej-fakasztó, anakronizmus).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2021. március 03. 19:18
Ami azt illeti, Te is most vagy elviekben okos, egy emberöltővel az események után. De közben tudtommal Te is jó kis birtokra tettél szert valahol Zalában.
tölgy
2021. március 03. 19:05
Nem értek egyet Imrével! Nagyon is tudja a szervilis globalista bolsinép mit tegyen, ha hatalomra kerül. Szappant csinálna belőlünk és a gazdiknak adnák el, miközben aliékat betelepítenék a helyünkre, mint engedelmes szappanalapanyagot.
Kanmacska
2021. március 03. 18:49
Igaz, amit ír! Ez a sok középszerű, kissé tompa elmeélű, kultúrmarxista figura szeretné megváltani, megváltoztatni a társadalom egészét, a saját hasznára. Jót tesznek velünk, ha minnyájan beledöglünk is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!