Úgy tűnik Donáth Anna Advent első vasárnapján is a padlásokat söpörne ki

2020. november 29. 21:42

Feltételezem, hogy nem tudja mit jelent az Advent.

2020. november 29. 21:42
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Úgy tűnik Donáth Annának Advent első vasárnapján is a padlások kisöprése a magyar emberek Dunába lövetése jár a fejében. Ugyan nem mondja ki ilyen nyíltan(még), de soha nem is határolódott el a jobboldali embereket halálosan megfenyegetőktől. Volt itt már platós IFA, lámpavas, koronavírussal megfertőzés, de már földöfutóvá is akartak tenni minket, a jobboldali nőket pedig előszeretettel kurvázták le burkoltan, nem akarok neveket említeni, de nevezzük Pikónak meg Lattmannak őket. Persze soha nem így kezdődik, Donáth még csak bezárna, megszüntetne, fölszámolna, átalakítana és korlátozna, ez pedig nem felháborító, hanem egyenesen ijesztő. Rohadjon meg az összes koszos kommunista, kezdhetik Annácskával, akiről egy percig sem feltételezem, hogy nem tudja mit jelent az Advent, csak gondolom utálja és jó marxistaként hamarsoan ezt az időszakot is megszüntetné, fölszámolná, átalakítaná, korlátozná..stb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. december 01. 15:17
https://i.imgur.com/1MsU4ox.jpg
Biivisz
2020. november 30. 21:43
"... egy percig sem feltételezem, hogy nem tudja mit jelent az Advent ..." Az apja pap. Még ha egy gennyláda, akkor is - sajnos. Úgyhogy nyilván tudja.
Aerion
2020. november 30. 15:05
Nem advent első napjáén, az év ö s s z e s napján, amíg magyar van, és van a magyarnak valamije. Majd ha már nem lesz, kap fizetségként egy 'apró' fémtárgyat.
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 30. 13:20
Soros el akarja benni az Ádventet a magyaroktól, de mi nem adjuk. Akár a Békemenetet is bevetjük, hogy megvédjük a vásárlás szent ünnepét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!