Kérdések V. Naszályi Mártához

2019. november 02. 18:29

Ezek voltak a kérdéseim. Megválaszolásuk még V. Naszályi képességeit sem fogják meghaladni.

2019. november 02. 18:29
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádogdob

„26.: Miután megkaptam a bérleti jogot és szerződést kötöttem az önkormányzattal, engedélyt kértem a lakás felújítására. Ez kötelező, ugyanis műemléki védettség alatt álló helyről van szó. Az engedély megadása előtt az illetékes hivatal kivonult a lakásba, felmérést végzett és fényképeket készített. Megvannak ezek a dokumentumok?

27.: Ezen dokumentumok és az általam kérvényezett felújítási munkák alapján kimondható-e, hogy egy lepusztult, beázott, dohos, a hatvanas évekbeli elektromos hálózattal, elavult és használhatatlan fűtési rendszerrel rendelkező lakást bérleti jogát kaptam meg?

28.: Számlákkal igazolhatóan 10 millió forintot költöttem a lakás teljes felújítására és korszerűsítésére. Vadonatúj szigetelés, elektromos hálózat, villanyóra, fűtési rendszer, burkolat, nyílászáró stb. Mivel a lakás bérleti joga az enyém, a tulajdonjog viszont az önkormányzaté, ezzel a tízmillió forinttal az önkormányzat vagyonát növeltem?

29.: Igaz-e, hogy Baráth Etele, volt szocialista miniszteri biztos, államtitkár, miniszter és képviselő is a várban lakik? Igaz-e, hogy Baráth Etele magántulajdonába került egy műemléki védettség alatt álló ház a budai Vár kellős közepén –nem egy lakás, egy egész ház!-. Igaz-e, hogy ezt a házat Baráth Etele eladta? Szándékoznak-e kivizsgálni, miképpen juthatott hozzá Baráth Etele a hatályos jogszabályok ellenére egy műemléki ház tulajdonjogához, vagy csak bennünket rágalmaznak szakmányban, egészen elképesztő hazugságokkal és vádakkal?

30.: Nem szégyellik magukat?

Ezek voltak a kérdéseim. Megválaszolásuk még V. Naszályi képességeit sem fogják meghaladni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 360 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kapor tyütyü
2019. november 04. 16:40
Én szégyellem magam, amiért ilyenek egyáltalán indiánnak gondolhatják magukat. De mondok valamit Ülő Fika pajtás. Gyere le a Lövölde térre, mondjuk november 7-én, este hat után, amikor senki nem zavar bennünket. Megismersz majd, általában kalapot hordok. Senkinek nem tűnik majd föl, hogy letépem a füledet. Nem a Zsolt miatt. Hanem amúgy. Én ott leszek, te gazember.
koronaszepe
2019. november 03. 18:01
Ha pedig tudsz valamit Baráth Etele kapcsán, tegyél feljelentést. Ez talán nem haladja meg a képességeidet... Jut eszembe, Hadházyt kifizetted már? Lehet 5 forintos is, úgy is megy tovább Kövérnek.
koronaszepe
2019. november 03. 17:59
Semmi baj, Zsolt, a számlával igazolható költségeidet lelakod. Persze, nem 32 000/hó forinttal, hanem piaci áron számolt bérleti díjjal. Az majdnem két év, ha jól számolom, van időd új lakás után nézni!
Folyékony Szilárd
2019. november 03. 13:02
Vagyonon élősködik. Máshoz ugyanis nem értenek, csak az emberek kifosztásához. Egy politikusnak társadalmi munkában, ingyen, hazaszeretetből kellene a hazáért dolgoznia 4 évig, utána pedig átadni a stafétát a másik oldalnak, aki szintén ugyanúgy cselekedne. Arra az időre pedig ameddig a közt szolgálja, a mindenkori átlagnak megfelelő megélhetését, LÉTFENNTARTÁSÁT (étkezés, BKV bérlet, átlagos albérlet) fizetés nélkül a nép biztosítaná. Utána, a 4 év letelte után pedig mehet vissza a civil szférában dolgozni, újraválasztásuk megtiltása mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!