Egy külföldről pénzelt kis novemberi államcsíny

2017. november 07. 14:47

Száz éve történt a nagy októberi szocialista forradalom, ami nem volt se nagy, se októberi, se forradalom.

2017. november 07. 14:47
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

”Száz éve történt a nagy októberi szocialista forradalom, ami nem volt se nagy, se októberi, se forradalom. Egy külföldről pénzelt kis novemberi államcsíny volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. november 08. 10:32
És hogy hova vezet egy "külföldről pénzelt kis novemberi államcsíny"? Hát létrejött egy diktatúra, amely terjeszkedett a környező országokra, ahol gerinctelen kis félcigány suttyóból nagyhatalmú párttitkár, a (fél?)zsidó nőből képesítés nélküli Orosz tanár, kettejük házasságából - némi Soros segítséggel - egy maffia-miniszterelnök lett. Nem tudom, hogy gondolta-e ezt Lenin, de ha igen, akkor okosabb volt, mint hittem.
noMores
2017. november 08. 08:23
Azért elég meredek, hogy a kedves miniszterelnökünk, Az Ember, Aki Soha Nem Hazudik, két mondatban történelmi dogmát terít. Nincs elszállva egy kicsit nagyon ez a pali?
files32
2017. november 08. 08:22
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=3woNnySgh-4
gonterl
2017. november 08. 07:29
Vannak olyan esetek, amikor valakit a saját fegyverével tartanak sakkban. Lehet, hogy a Németek fegyvere vezetett el az első világháború végéhez, nekünk Trianonhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!