Tagadásra építenének jövőt

2017. szeptember 01. 12:07

Alapítóik egy jól beazonosítható budapesti baloldali és liberális értelmiségi szubkultúrát képviselnek, de a „Tudjuk, merjük, tesszük” szlogen használatától még tartózkodnak.

2017. szeptember 01. 12:07
Tóth Gy. László
Magyar Idők

A Momentum Mozgalom egy protestpárt, ennek megfelelően első akciója az olimpia megrendezésének ellehetetlenítése volt. A világhoz való hozzáállásuk a tagadásra épül. Alapítóik egy jól beazonosítható budapesti baloldali és liberális értelmiségi szubkultúrát képviselnek, de a »Tudjuk, merjük, tesszük« szlogen használatától még tartózkodnak.

Generációs jellegük vitathatatlan: szeretnének túllépni rajta, de egyelőre ennek semmi nyoma. A párt ideológiai-politikai körvonalai rendkívül bizonytalanok, szándékaik azonban leírhatók. Valószínűleg ennek ellensúlyozása érdekében hozták létre a Cselekvés Köreit, melynek elsődleges feladata lesz az ország építése.

Ideológiai viták folytatása helyett lokális ügyeket kívánnak menedzselni.

Itt tartunk most.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2017. szeptember 02. 20:29
Tóth az utóbbi pár évben jobbikos, de már nem tudja követni őket a baloldalra (ahol ő is volt eredetleg SZDSZ szinekben...)
Szívemből magyar
2017. szeptember 02. 12:17
Már több éve..
lajkakutyus
2017. szeptember 02. 05:37
Tóth Gy. ismét átlát a szitán. Pengeéles eszű ember, és megvesztegethetetlennek tűnik. Sajnos, -talán pont ezért- nincs a helyén. A Momentum egy kis fiók szdsz, ugyanazok az arcvonások, alkatok, nyávogások. Próbálkoznak, mint a kutya, de nekik nem fog sikerülni.
zakar zoltán béla
2017. szeptember 01. 20:42
IGEN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!