Az LMP vitára hívja Böröcz Lászlót!

2017. június 27. 07:47

Havonta több ezer fiatal hagyja itt ezt az országot, mert itthon nem találják meg a számításaikat. Ha Böröcz László, a kormányzó Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke ebben semmi problémát nem lát és bagatellizálni próbálja a helyzetet, akkor legyen benne annyi bátorság, hogy álláspontját nyilvánosan is megvitatja velünk.

2017. június 27. 07:47
Kanász-Nagy Máté
LMP

„Böröcz László a Magyar Hírlapnak adott interjújában semmi kivetnivalót nem látott a fiatalok elvándorlásában. Az LMP vitára hívja a Fidelitas vezetőjét. 

Magyarország egyik legsúlyosabb problémája a tömeges elvándorlás. Havonta több ezer fiatal hagyja itt ezt az országot, mert itthon nem találják meg a számításaikat. Ha Böröcz László, a kormányzó Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke ebben semmi problémát nem lát és bagatellizálni próbálja a helyzetet, akkor legyen benne annyi bátorság, hogy álláspontját nyilvánosan is megvitatja velünk. Aki szétnézve az országban, értékelve a fiatalok lehetőségeit és a kormány ifjúságpolitikáját erre a kijelentésre jut, az ütköztesse álláspontját az ellenzékkel is!

Az LMP nyilvános vitára hívja Böröcz Lászlót. Mondja meg, hogy mikor és hol, és vitázzunk erről az ország számára súlyos kérdésről!

Kanász-Nagy Máté,
az LMP ifjúsági szakszóvivője ”

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bihari Hunor
2017. június 27. 17:18
A kommunisták terrorja miatt 1945 után több mint 400 ezer magyar menekült el, 1956 után újabb 200 ezer.
zakar zoltán béla
2017. június 27. 10:49
Pötty: .
Morgen
2017. június 27. 09:36
Na, nem naponta egymillió? Amúgy, aki menni akar, hadd menjen. Akiben semmi érzés sincs a hazája iránt, az menjen! Sajnos, többségük csapdába navigálja magát, de legyen az ő gondjuk!
tevevanegypupu
2017. június 27. 09:04
Ezért léptünk az EU-ba fiúka..talán nincs tisztában vele..tudja, kávéházat nyitni Bécsben..egyelőre ez nem jött be, de kávéházban mosogatni Bécsben már inkább..egyelőre ez is haladás..ide is jönnek, innét is mennek, nosza, végre lehet szabadon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!