A Fidelitas továbbra is a mélyrepülés útján

2017. június 27. 07:52

Böröcz Lászlónak azt tanácsolom, hogy ha komolyan gondolja szavait, akkor ahhoz is legyen elég bátorsága, hogy mindezt egy vitában is vállalja. Ne csak az éj leple alatti rongálásokhoz legyen merszük, hanem ütköztetni az érveiket is.

2017. június 27. 07:52
Farkas Gergely
Jobbik

„Böröcz László és az általa vezetett Fidelitas folytatja azt a mélyrepülését, amely alapján lassan már a napi vicc rovatba sorolják be a szervezet híreit. Bár a szervezet elnöke ahhoz túl gyáva, hogy nyílt vitára álljon ki velem a fiatalok helyzetéről, sőt, jellemző módon még válaszolni se mert a kihívásomra, de a kormány házi propaganda-sajtójának alákérdezéseire is sikerült orbitális butaságokat nyilatkozni.

Az interjúban ugyanis szó esett az elvándorlás kérdéséről, ami kapcsán a Jobbik felháborítónak tartja azt a hozzáállást, ahogyan Böröcz László bagatellizálja ezt a problémát, és az érdemi lépések megtételének sürgetése helyett mentegeti a kormányt. Elképesztő az a szándékos csúsztatás is, ahogy összekeveri a saját szándékból külföldre távozó fiatalokat azokkal a százezrekkel, akik kényszerből hagyják el az országot.

A Jobbik szerint a fidelitasos tagoknak a plakátrongálások helyett inkább a saját korosztálybeli társaikkal kellene beszélgetni, és akkor megértenék a helyzet súlyosságát. Azt, hogy a fiatalok megfelelő lakhatást, európai béreket, kiszámítható oktatást és megbecsülést szeretnének. Olyan dolgokat, amelyek megvalósítását a Jobbik célként tűzte ki, és amelyeknek megteremtéséhez konkrét programmal is rendelkezik.

Böröcz Lászlónak pedig azt tanácsolom, hogy ha komolyan gondolja szavait, akkor ahhoz is legyen elég bátorsága, hogy mindezt egy vitában is vállalja. Ne csak az éj leple alatti rongálásokhoz legyen merszük, hanem ütköztetni az érveiket is. 

Farkas Gergely
országgyűlési képviselő
a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke”

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. június 27. 15:02
...........................
malakka
2017. június 27. 11:14
Aha. Köszi a felvilágosítást. Tehát minden, ami nem az ugorjunk ki és nézzünk szét kategória, az kényszer. Világos. Aki többet akar keresni, máshol, máshogyan akar élni, az kényszerítve van, akaratán kívül. Merthogy a kényszer bizony azt jelenti.
1114
2017. június 27. 10:39
látom nem érted kedves narancskomcsi barátom! Kényszer az nem egy mondjuk ugorjunk ki és nézzünk szét lehetőség! Bérunió? ahogy a Kövér Kedves Vezetőket is mondtak, a magyar béreknek az az előnye a nyugatihoz képest, hogy lehetőségünk van csórónak lenni! Gratulálunk a régi jól beidegződött kommunista (vörös vagy narancs - egy tőről származtok) politika feltámasztásához! Egyéb kérdés?
Google
2017. június 27. 10:22
Amikor a vak akar vezetni. Szep a szandek, de foglalkozzanak inkabb a kutyakolykokkel, cicakkal, macskakkal es egyeb cukisagokkal. Az az o szintjuk. Hagyjak azokat, akik kulfoldon is ki akarjak probalni magukat, es legalabb egy nyelvvel tobbet fognak tudni, mint az egyszeri cukibbos! Meg tobb cukit az embereknek! Cukibb jovot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!