Az MSZP gyáva és sunyi látszatdöntést hozott Havas Szófia fegyelmi ügyében

2017. január 03. 07:17

Az MSZP gyáva szembenézni az igazsággal, ezért sunyi módon, kizárás helyett egy jelentéktelen megrovással próbálja elintézni, hogy Havas Szófia lefasisztázta az ’56-osokat.

2017. január 03. 07:17
Pálfalvi Milán
Pálfalvi Milán
MTI-OS

„Az MSZP gyáva szembenézni az igazsággal, ezért sunyi módon, kizárás helyett egy jelentéktelen megrovással próbálja elintézni, hogy Havas Szófia lefasisztázta az ’56-osokat. A fegyelmi döntés, ahogyan az ’56-ot gyalázó kijelentések is, elfogadhatatlanok.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) alelnökeként, Havas Szófia vállalhatatlan kijelentései miatt korábban, a nemzeti gyásznapon büntetőfeljelentést tettem. Most pedig tiltakozom az MSZP látszatdöntése ellen. Az, hogy egy ilyen fontos nemzeti alapkérdés miatt indított fegyelmi ügyben a két fél egyetértésével születik határozat, csak azt mutatja, hogy az MSZP még mindig a jogelődje foglya, és nem a szabadságharcosok oldalán áll.

Ezzel szemben ’56 példája örökérvényű a fiatalok és minden magyar számára: az igazságért mindig bátran ki kell állni. A fegyelmi döntés alapján úgy tűnik, az MSZP alkalmatlan ennek az üzenetnek a megértésére.

Pálfalvi Milán alelnök

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csacsalo
2017. január 03. 15:17
Akkor 6 éves voltam. A szememmel láttam, a fülemmel hallottam.
csacsalo
2017. január 03. 15:13
'56-ról jót vagy semmit! Egyébként is, aki rosszat mond, annak a börtön a fizetség. (3 évig terjedő) Egy 8 napos lázadás, ahol civeleknek és gyerekeknek fegyvert, lőszert osztogattak, ahol a budapesti nagykőrúton megcsonkított,akasztott embereket köpködött a forradalmi hevületű tömeg, ahol idegen tankok lőtték a civil lakosságot, ahol megszűnt a közellátás, oktatás, munka, ahol százezrek menekültek mindenüket hátrahagyva, el az országból jót csak hazudni lehet!
Mindjárt
2017. január 03. 13:46
"Az MSZP gyáva szembenézni az igazsággal, ezért sunyi módon, kizárás helyett egy jelentéktelen megrovással próbálja elintézni, hogy Havas Szófia lefasisztázta az ’56-osokat." Jobban értékelném a felháborodásodat ha a felcsúti cigány gazdád fizetett provokátorai nem ávósoznának egy Amerikából hazatérő 56-ost azért mert utálja a mocskos, tolvaj, kommunista Fidesz-KDNP bandát. Havas Szófia egy büdös zsidó, egy undorító bolsevik patkány de ti akiknek elfogadható egy hazatérő 56-os ávósozása, ugyan olyan moslékok vagytok mint Havas Szófia. Ti még mocskosabbak is vagytok mert ti nemzetinek és szabadsághrcosnak hazudjátok magatokat. Mocskos banda.
császár
2017. január 03. 10:53
Havas tudja, hogy 56-ban kimondottan az ő fajtáját jelentő moszkovita jellemtelen, magyargyűlölő szaremberek kegyetlenkedései miatt és ellen röbbant ki. Igyekszik tehát minden módon befeketíteni a forradalmat. Az MSZPfelvállalja ezt. Soha többé nem kerülhetnek hatalom közelébe sem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!