Reagálás a kocsordi bunkerrel kapcsolatos hírekre

2017. január 31. 11:08

Az önkormányzat képviselő-testülete még nem tárgyalta az „objektum” megvásárlását, így a kocsordi önkormányzat részéről egyelőre nem aktuális az ingatlan megvásárlása.

2017. január 31. 11:08
Jobbik
MTI-OS

Az elmúlt napokban több sajtóorgánum keresett meg mint Kocsord polgármesterét a Fogarassy Árpád-féle »betonkomplexummal«, bunkerrel kapcsolatosan, mely a hírek szerint eladóvá vált. Az eladás tényéről magam is a sajtó munkatársai révén értesültem.

Polgármesterként látnék lehetőséget az »objektum« turisztikai hasznosítására, azonban ez semmiképpen nem egyszemélyi döntés, a képviselő-testület jóváhagyása szükséges hozzá. Az önkormányzat képviselő-testülete még nem tárgyalta az »objektum« megvásárlását, így a kocsordi önkormányzat részéről egyelőre nem aktuális az ingatlan megvásárlása.

Földi István, Kocsord polgármestere

*

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2017. január 31. 12:44
Nagyon jó a promóció. Ebből tényleg kikerekedhet az idegenforgalmi hasznosítás. Ha meg az mégsem, akkor Vona és csapata behúzódik az objektumba a fideszes támadások elől.
atila68
2017. január 31. 12:17
Hagyjuk ezt jó! Szegény Árpádnak legutóbb is ellopták a létráját mikor "kameráztak" nála.
Rideg Planeta
2017. január 31. 12:16
helyesen: "ojjektum"
cutcopy
2017. január 31. 11:48
Nagy a készülődés a Jobbik háza táján.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!