Igen. Igen. Igen. Igen.

2016. december 13. 14:13

Az első kerület polgármestere frappáns, négyigenes választ adott a budavári lakásbérlését firtató LMP-s kérdéssorra.

2016. december 13. 14:13
Nagy Gábor Tamás
Index

Az I. kerületi LMP-s önkormányzati képviselő, dr. Gallowich Margit még novemberben tette fel a kérdéseit a lakásbérléséről Nagy Gábor Tamás polgármesternek. Az Index teljes terjedelmében közli a válaszlevelet.

Tisztelt képviselő asszony! Képviselői kérdéseire válaszolva, melyek a piaci alapú lakásbérlésemre vonatkoznak, az alábbiakról tájékoztatom.

1. Jogszerű-e?

Igen.

2. Igazságos-e?

Igen.

3. Méltányos-e?

Igen.

4. Etikus-e?

Igen.

Üdvözlettel: dr. Nagy Gábor Tamás, polgármester.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vologya
2016. december 14. 00:02
tolvaj
noMores
2016. december 13. 23:50
Na, latom, ide nem mertek betevedni a fideszesek (max. a tenyleg amoba szinten levok), ez meg nekik is vedhetetlen. Azert gyomorforgato ez a pokhendiseg, amivel az allampart nyomja. Egyszer buknak, abbol nagy bosszuhadjarat lesz, ekkora pofaval tenyleg nem illik lopni.
Harangláb
2016. december 13. 17:53
Höhöhö...Hadházy magához nyúlhat...
kortárs
2016. december 13. 17:49
Ez a proli támadás ez ellen a lagymatag, nulla teljesítményű polgármester ellen most miért? Elvtársak! Lehetne kérni, hogy ne erősítsétek meg a székében!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!