Kövér-fióka Pompejiben

2016. október 14. 19:43

Külföldön mégsem plakátolnak azzal – se magyarul, se másul –, hogy tiszteletben kell tartanod a kultúránkat. Kövér doktor mindenesetre csináltathatna ilyesmit az embereinek.

2016. október 14. 19:43
Veress Jenő
Népszava

„Kövér László testőrségének tagja volt az egyik azok közül közül, akik Pompejiben felmásztak egy ókori bazilika romjaira, majd ott pózolva fotókat készítettek, mely miatt eljárás indult ellenük – tudta meg az Átlátszó.

Mi magyarok rettentő aktívak vagyunk a világkultúra megőrzésében. Csak pár szemelvény. 1972. május 21-én a 33 éves Laszlo Toth, magyar származású ausztrál geológus »Én vagyok Jézus, feltámadtam!« kiáltással rontott rá Michelangelo márványszobrára, a római Pietára. A szobor kezét letörte. Vagy nézzük csak az okos Varga Viktort, aki állítólag valami celeb. Ő a Louvre-ban botrányosan megcsókolta Mona Lisát. »Szeretnék ezzel külföldön is befutni« - nyilatkozta. (...)

Egy biztos: külföldön mégsem plakátolnak azzal – se magyarul, se másul -, hogy tiszteletben kell tartanod a kultúránkat.

Kövér doktor mindenesetre csináltathatna ilyesmit az embereinek. Már, ha egyáltalán zavarja, ami történik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvidrigajlov
2016. október 15. 20:02
Népfaszához méltó igazi aljas cikk. Kövér László testőrsége? Nem a parlamenti őrség tagjáról van szó? Mi köze Kövér Lászlónak aki még munkáltatói jogokat sem gyakorol az ember fölött, hogy egyébként szabadidejében mit csinál?
voltospultos
2016. október 15. 13:13
Nálunk a belvárosban van egy tizenötödik században épült végvár. Körülötte romfalak. Nem romos, mert odafigyel a város. De senkinek nincs megtiltva, hogy rálépjen. Pózolni is lehet rajta, sőt menyasszony/vőlegény ott fotózkodik. Amíg nem fújkálják sprével, nem kalapálják vésővel, miért ne? Nem lehet, hogy csak a közismert digó demagógia működik? Márminthogy szeptemberusz októberuszt tartják az ősüknek, aki farkast szopott.
Kanóc
2016. október 15. 11:06
Nem tudom, mennyi kutatómunka előzhette meg ezt a cikket, de Jenő képességeiből kiindulva biztos nem kevés. Valószínű, ki sem mozdult közben a karosszékéből, maga alá hugyozott és szart, átázott az atlétája és felfekvések keletkeztek a csontos seggén. De végre elkészült vele, beadta, a szerkesztőség elfogadta, megköszönte, kifizette, Jenő pedig boldogan szaladt az újságoshoz, hogy végre megvehesse a Popó magazin legújabb számát és végre kiverhesse.
Kvasztics Fedor
2016. október 15. 10:28
A terroristák nem jellemzőek az iszlámra, az olaszliszkai lincselők nem jellemzőek a cigányságra, de a a cikkben megemlítettek jellemzőek a magyarságra. Veress Jenőre meg jellemző ez a cikk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!