Gyurcsány őszödi beszéde egyenes út volt a bukáshoz

2016. szeptember 19. 10:51

Gyurcsány Ferenc egy bukott politikus, akinek nincs helye a jövő Magyarországának alakításában.

2016. szeptember 19. 10:51
Tóth Gy. László
Magyar Idők

„Gyurcsány Ferenc 2004. december 5-én magyarellenes kampányt folytatott, akadályozva ezzel a magyar nemzetegyesítés ügyét. 2010-ben azok közé tartozott, akik nemmel szavaztak a határon túli magyarok állampolgárságának megadása ügyében. Ez az attitűd azt bizonyítja, hogy Gyurcsány idegenkedik a magyar nemzeti egység gondolatától. A közvélemény jelentős része ennél egyszerűbben fogalmaz: nemzetárulónak tartják. A balatonőszödi beszédben feltárt hatalomgyakorlási technika egyszer s mindenkorra sok választópolgár kedvét végleg elvette attól, hogy Gyurcsány Ferencnek bármilyen okból bizalmat szavazzon. Ráadásul a szavahihetőségét is elveszítette, erkölcsileg pedig lenullázta magát. 2006. október 23-án pedig nagy nyilvánosság előtt sikerült bizonyítania, hogy meglehetősen szabadon értelmezi az alkotmányos demokrácia és a jogállam kereteit, annak szellemiségét és lényegét. A rendőri erőszak védelmezőjeként csak tovább rontotta addig sem könnyű helyzetét, illetve a róla kialakult képet.

Gyurcsány Ferenc egy bukott politikus, akinek nincs helye a jövő Magyarországának alakításában. Eddigi pályafutása, személyisége, jelleme és felkészületlensége nem teszi lehetővé, hogy még egyszer komoly politikai tényezővé váljon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2016. szeptember 19. 23:56
Egyrészt a választó teszi lehetővé, hogy valaki komoly politikai tényezővé váljon, másrészt egy kibaszott komoly politikai tényezőt nem tudsz mondani, akit a jelleme alakalmassá tenne...
hátakkor
2016. szeptember 19. 22:05
Fletó a komcsikkal ugyan csődbe vitte az országot, de ma már hasznos idióta lenini értelemben. Most megint előrehozott választásokat vizionál, amit tavaly idénre ígért. Tavaly novemberben kvóta melletti népszavazást hirdetett, most meg bojkottálja azt, sőt okafogyottá minősítette. Ha hazavágta a nemzetet, most már hasznot hoz a jelenléte.
hátakkor
2016. szeptember 19. 21:54
Ma Merkel is megbukott de facto. De jure - még keresi az alkalmat hol , mikor és miként mondjon le.
kulalak
2016. szeptember 19. 15:12
GyF a maszop bűne, az volt az is naradt. Saját pártjának kellett volna azonnal helyretenni, még október 2 előtt (önkormi). Egyedül Mesterházy próbálta meg taccsra tenni, de az Apró-klán erősebb volt, most is az. Most is sajátjainak kellene beégetni, mert amíg pénze lesz maradni fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!