De meg lehetnek ijedve Orbánék

2016. szeptember 23. 16:43

A találkozó elején három ember iszonyatosan hangoskodott. A többi magyar a londoni nagykövetség munkatársait ismerte fel bennük. Mikor felismerték őket, megszégyenülve, sietve távoztak.

2016. szeptember 23. 16:43
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Na ez nagyon rendben volt. Azért jöttünk Londonba, hogy kérjük az itteni magyarokat, segítsenek megállítani Orbánt. Egy belvárosi kocsmában találkoztunk. Eljöttek vagy százan. Kétkezi munkások, nyelveket beszélő értelmiségiek. Fojtogatta őket Magyarország levegője. Most jobban értem őket, mint mielőtt találkoztam volna velük. Maradjatok otthon, ne szavazzatok – mondtam nekik. És értették. Jó volt veletek, köszönöm!

Ui: A találkozó elején három ember iszonyatosan hangoskodott. A többi magyar a londoni nagykövetség munkatársait ismerte fel bennük. Mikor felismerték őket, megszégyenülve, sietve távoztak. De meg lehetnek ijedve Orbánék a népszavazás miatt, ha erre használják a nagykövetséget. Silányok vagytok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2016. szeptember 24. 12:23
Én azt sem értem, hogy miért kell írni erről a levitézlett majomparádéról, amikor éppen böfög valamit. Ennél Anettka is érdekfeszítőbb és ha még fingig is egyet, már nagyobb a hírértéke, mint Gyurcsány böfögésének.
pipitér55
2016. szeptember 24. 09:14
Azt már megszoktuk sátánfattya, hogy te hazudsz éjjel-nappal.. De hogy ekkora rinocéroszbőr legyen azon az aljas, sunyi pofádon,..-döbbenet! Vedd már tudomásul, hogy nem kérnek belőled, okádnak tőled a magyar emberek. Azért volt hangzavar és azért küldtek el a halál f..-ra. Persze, persze tudjuk maga Orbán ment oda és hergelte ellened az ott tartózkodókat. De tudod mit, ez is azt mutatná, hogy ennyivel többet ér a kint tartózkodó magyaroknak "azorbán" vagy az elképzelt követségi munkatársak (akiket persze személy szerint ismernek a kinti magyarok..)egy szavai is, amellyel elzavartak, mint a te aljas hazugságcunamid, és pszichopata, degenerált személyed. Csak sajnos nem a no go zónák felé mutatták neked és szennyes brancsodnak az utat, hogy ott egy kis segbejáratásban részesítettek volna a migránsok.
74bro
2016. szeptember 24. 04:52
Nem lehetnek nagyon megijedve, mert itt vagy te, Orbán hasznos kis háziállatkája...
néhai Ch.Pilot
2016. szeptember 24. 02:33
"eljöttek vagy százan..." amennyire én tudom, Londonban ennek a többszöröse (sokszorosan többszöröse) a magyar dolgozó. Hol maradt a többi? Nem tudtak a fellépésről? Akkor ez a száz honnan tudott? Szerintem úgy, hogy mielőtt Gy.F. kiutazott, előre összehívták őket (ipam, napam menyét, vejét,).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!