Az iszlám Európában: védekezés vagy behódolás

2016. február 29. 07:45

Az Amerikai Egyesült Államok mint globalista-atlantista nagyhatalom az európai nemzetállamok felszámolásában érdekelt.

2016. február 29. 07:45
Tóth Gy. László
Magyar Idők

„Az már nyilvánvaló, hogy az Európai Unió vezetői sem intellektuálisan, sem erkölcsileg nem alkalmasak Európa megvédésére, miközben az idő múlásával az egész kontinens egyre nehezebben megoldható helyzetbe sodródik. A döntésképtelenség legfőbb oka egy eldöntetlen társadalomfilozófiai kérdés: mi az unió valódi célja? A nemzetállamok gazdasági-politikai összefogása, vagy az Európai Egyesült Államok létrehozása?

Az Amerikai Egyesült Államok mint globalista-atlantista nagyhatalom az európai nemzetállamok felszámolásában érdekelt. Emiatt nehezen értékelhető és elgondolkodtató az Európában tevékenykedő, harcos atlantisták szerepe. A birodalmi célok elérésének ugyanis az egyik leghatékonyabb eszköze Európa elárasztása más vallási és kulturális gyökerekkel rendelkező bevándorlók millióival. Sok baloldali és liberális teoretikus és politikus évszázados álma Európa őslakosságának, valamint a fehér ember keresztény, nyugati civilizációjának megváltoztatása. Egy kevert összetételű lakosság a multinacionális óriáscégek ideális felvevőpiaca lenne. A paranoiás nyugati, haladó értelmiségiek a nacionalizmus és a rasszizmus elleni harcban aratott győzelmüket remélik a színes Európa megvalósításától.

A kontinens vezetőinek nagy része még most sem érti, hogy a migránsok nem az iszlám világot akarják maguk mögött hagyni, hanem az erőszak, a gyilkosságok, a káosz, a nyomor és a reménytelenség elől menekülnek. De nem akarnak integrálódni, muszlimként akarnak tovább élni békés körülmények között. Az otthon hagyott iszlám világot akarják létrehozni Európában! Ettől nehéz lesz őket hat hónapos tanfolyamokkal eltéríteni, majd munkába állítani.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. március 30. 22:55
Egy szó, mint száz! A politikai iszlámnak semmi keresnivalója nincs Európában, de ez a vélekedésem addig komolytalan, ameddig Európa szerte No Go! zónák százai léteznek a helyi hatalom szemet hunyása jóvoltából.
2016. március 30. 22:53
A magát doktornak becéztető Bakó Krisztina budaörsi hulladék számára nem lehetne annál kedvesebb, mintha az ezer éve "lopt, csalt, hazudott" magyarok országa végre feloldódna a nagy globális lavórban!
tango47
2016. március 18. 11:59
Mi is hajlamosak vagyunk Európát és az EU vezetőit egy kalap alá venni, ami nagy hiba. Az EU vezetői takarodjanak, de Európa viszont maradjon Európa!
2016. március 13. 15:41
Ez Európa nevű gyarmat lakója ne vitassa a felettes döntéseket! Világos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!