Itt vagyok a röszkei zárt menekült gyűjtőponton

2015. szeptember 09. 16:49

Az elmúlt fél órában szemtanúi voltunk egy kitörési kísérletnek. Rá kis idővel egy afgán lány lett rosszul, infarktus tünetekkel. Ha Orbán továbbra sem hajlandó segíteni, akkor ez maga lesz az élő pokol.

2015. szeptember 09. 16:49
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

Itt vagyok a röszkei zárt menekült gyűjtőponton, az úgynevezett 1-es hangárban. A körülmények borzalmasak, a rendőrök erejükön felül teljesítenek, de semmi segítséget nem kapnak a kormánytól. Az elmúlt fél órában szemtanúi voltunk egy kitörési kísérletnek. Rá kis idővel egy afgán lány lett rosszul, infarktus tünetekkel. Az emberek kétségbe vannak esve, tolmács nincs, nem tudják mi fog velük történni. Ha Orbán továbbra sem hajlandó segíteni, akkor ez maga lesz az élő pokol. Állandó mentőszolgálatra van szükség, tolmácsokra, több élelemre és a rendőrségnek sok sok segítségre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2015. szeptember 10. 13:14
Na, már csak ez a hülye picsa hiányzott onnan...
1istvan
2015. szeptember 10. 11:59
és még arról papoltok, hogy egyezséget, és szüntessük meg a táborok szembenállását. elment az eszed timea. hogy van pofád leírni, hogy nincs tolmács. persze nem mindenkihez külön, de azért ,mégis van? hogy van pofád leírni, hogy a kormány nem segít? szerinted ki fizeti a sok erején felül dolgozó rendőrt? hogy van pofád leírni, hogy ha orbán továbbra se hajlandó segíteni? mit gondolsz mit csinál? a dolgát, hülyepics. a dolgát! te meg akadályozod a munkát! elnézést! nagyon kifakadtam. biztosan benned a jóindulat, csak másképp látod mint én. és ehhez jogod van. még akkor is ha hazudsz közben. gondolom politikai érdekedből.
tango47
2015. szeptember 10. 11:16
"Itt vagyok a röszkei zárt menekült gyűjtőponton" Pedig egy másik zárt helyen (osztályon) kellene lennie.
kérdés
2015. szeptember 10. 11:11
OFF Tímea szedi a szemöldökét? Mit tapasztalt köztük? A menekülő asszonyok, lányok hogy néznek ki? ON
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!